Brigitte, decizie categorică înainte de nunta cu Florin Pastramă. NU multe femei ar face gestul ei lăudabil

Publicat: 12/06/2019 | 08:38

Înainte de nunta cu Florin Pastramă, Brigitte a luat o decizie categorică pentru ea, dar și pentru relația pe care o are cu partenerul său de viață. Gestul ei lăudabil nu “ar fi împrumutat” de prea multe femei. Bruneta și afaceristul controversat vor face cununia religioasă la începutul lunii viitoare, iar invitațiile au fost deja oferite. 

Citește și: Câți bani strâng Brigitte și Florin Pastramă din darurile de nuntă

Brigitte, decizie categorică înainte de nunta cu Florin Pastramă

Apariția lui Florin Pastramă reprezintă un nou început în viața lui Brigitte și, deși mulți i-au spus să nu se grăbească în relația cu acesta, ea a făcut exact ce a simțit. De altfel, așa se comportă mereu, motiv pentru care, vedeta a decis să renunțe la casa de la malul Mării Negre, pe care a primit-o în dar de la fostul soț, Ilie Năstase. Așa se face că, în prezent, la balconul apartamentului său se află agățat un banner, pe care este scris mesajul: “Vând apartament cu trei camere şi două băi, mobilat lux”; însoţit de numărul de telefon al proprietarei. Preţul pe care îl cere pentru apartament este de 150.000 de euro, relatează click.ro.

Citește și: Brigitte, scandal monstru din cauza lui Florin Pastramă: “Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea!”

Imobilul este situat la primul etaj al unui bloc de fițe din Mamaia și l-a primit la gri de la fostul soț pe 23 iunie 2017, după ce Nasty a înșelat-o cu amanta Cici. La acea vreme, locuința valora 100.000 de euro, însă, Brigitte a investit câteva zeci de mii de euro în amenajare şi mobilier sofisticat adus de la Viena.

“Foarte tare apartamentul, dar este gol. Am venit doar să măsor. Să vedem ce avem. O baie cu duş, un living mare, wow, o bucătărie mică, sper să nu fie doar atât bucătăria, un dormitor mare, încă o baie şi încă o cameră pentru prietenii mei sau pentru copilaşi, să aibă atunci când vin la mare. A, şi el este persoana care mi-a făcut cadou acest apartament minunat, ca să-l iert pentru toate escapadele. Ce ziceţi, merită?!”, a afirmat Brigitte la acea vreme, într-o filmare postată pe Facebook.

Citește și: Brigitte Năstase a pus-o la punct pe o internaută care a făcut o glumă nesărată pe seama ei! Ce replici și-au împărțit

Brigitte și Florin Pastramă, o poveste de iubire care a început la “Ferma”

Brigitte (42 de ani) și Florin Pastramă (41 de ani) s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”; în februarie, după ce cele două tabere s-au întâlnit, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. De altfel, ei s-au logodit în timp ce erau încă în competiția de la Pro TV; și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin acolo unde au loc filmările show-ului.

Citește și: Carmen Harra, declarație surprinzătoare despre Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Cei doi s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori. Născută Szeifert pe 7 februarie 1977, ea a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, vedeta a continuat afacerile primului soț.

Citește și: Cât au costat, de fapt, toate operațiile estetice ale lui Brigitte

Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări, iar în toamna lui 2018 au divorțat.

Citește și...