Brigitte și Pastramă, scandal în public?! Au părăsit restaurantul tunând și fulgerând

Publicat: 21/06/2019 | 23:44

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini demențiale cu cel mai mediatizat cuplu din showbiz. Brigitte și proaspătul ei soț, Florin Pastramă, au fost protagoniștii unor momente tensionate în public. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Au părăsit restaurantul tunând și fulgerând. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI & AGHIOTANTUL LUȚU AU ”SPART” BANCA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Florin Pastramă și pe Brigitte Sfăt la Four Seasons, un restaurant din zona Dorobanți, acolo unde proaspăt însurățeii au ales să se delecteze cu câteva preparate culinare. (NU RATA, AICI: ANDREEA ANTONESCU, PRIMELE DECLARAȚII CARE ANUNȚĂ DIVORȚUL)

Nici la masă Brigitte și Florin nu par însă să stea fără să se contreze. (Cel mai bine platit job din București) După toate aparențele, cei doi au avut parte de câteva momente tensionate. Și asta pentru că, în momentul în care au părăsit localul, afișau o atitudine destul de rece. Precum și anumite grimase care păreau să indice că s-ar cam fi ciondănit.

Primul care a ieșit din restaurant a fost Florin Pastramă, destul de încruntat și vizibil nervos. La doar câțiva pași în urma acestuia, a ieșit și proaspăta lui soție, Brigitte, care s-a îndreptat extrem de hotărâtă spre bolidul de lux. După ce vedeta a luat loc pe scaunul din dreapta, Florin Pastramă a demarat în trombă. (NU RATA, AICI: EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ A FOST PĂRĂSITĂ DE ”BĂIATUL RĂU” DE LA BRĂILA!)

Brigitte și Pastramă au părăsit restaurantul tunând și fulgerând

Brigitte și Florin Pastramă se vor cununa religios luna viitoare

Luna viitoare, proaspăta doamnă Pastramă se va căsători religios cu Florin și vor face o nuntă în stil american. Între timp, afaceristul imobiliar s-a mutat în vila de lux a lui Brigitte, devenind astfel și stăpân pe restul proprietăților deținute de brunetă și care ar valora un milion de euro. (NU RATA, AICI: ”DEPUTATUL-PENSIE” A DIVORȚAT OFICIAL)

Și-au început povestea de iubire la “Ferma”

Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, în februarie, după ce s-au întâlnit cele două tabere ale show-ului, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. De altfel, ei s-au logodit în timp ce erau încă în competiția de la Pro TV. Cei doi și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, Caraş-Severin.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori. Născută pe 7 februarie 1977, ea a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. (NU RATA, AICI: ZĂVO A CERUT 5 ANI DE ÎNCHISOARE PENTRU PEPE, IAR JUDECĂTORII AU DAT VERDICTUL! AU STABILIT CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...