„Bursucul” pune tunurile pe atacanți după eșecul cu Universitatea: „Avem nevoie de jucători care să facă diferența!”

Publicat: 29/06/2020 | 10:05
„Bursucul” pune tunurile pe atacanți după eșecul cu Universitatea: „Avem nevoie de jucători care să facă diferența!”

Dan Petrescu, antrenorul principal al formației CFR Cluj, a pus tunurile pe elevii săi după eșecul cu Universitatea Craiova, scor 3-2. „Buruscul” i-a luat în vizor în special pe atacanții Omrani, Rondon, Traore și Țucudean, care în opinia tehnicianul nu își fac deloc treaba, responsabili cu golurile fiind mijlocașii și fundașii echipei.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

„Din păcate atancații noștri nu mai marchează de mult goluri. Marchează Deac, dar nu atacanții. Avem jucători care ar putea să facă diferența, dar nu ne-au ajutat până acum. Nu va fi o săptămână ușoară pentru noi. Eu sunt cel care trebuie să decidă, dar toată lumea trebuie să fie unită. Au fost ceva probleme săptămâna asta și s-au văzut. Au fost probleme interne, apoi foarte mulți jucători care nu joacă din cauza regulii U21. Nu sunt motivați tot timpul, sunt puțin supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu aș vrea să comentez. Asta s-a văzut pe final pe tabelă. Acum Craiova e favorită la titlu, ultimul meci îl jucăm la ei, au și scorul direct din play-off. Mergem înainte, duminică avem un meci incredibil de greu la Astra. Trebuie să câștigăm neapărat. În momentul ăsta ei sunt favoriți și se poate întâmpla orice”, a declarat Dan Petrescu.

În ciuda eșecului cu oltenii, elevii lui Dan Petrescu rămân în continuare favoriți la câștigarea campionatului fiind la mâna lor pentru a reuși să realizeze această performanță având în vedere că sunt în continuare pe primul loc cu un punct avans față de elevii lui Cristiano Bergodi.

Citește și...