Cătălin Botezatu, primele declarații despre despărțirea Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav: “Suferă… mi-a plâns în brațe”

Publicat: 27/06/2018 | 19:34

Cătălin Botezatu este unul dintre foștii iubiți ai Biancăi Drăgușanu, iar, în prezent, celebrul designer, îi este foarte bun prieten. Contactat recent, acesta a făcut mărturisiri despre prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine” și a dat de înțeles că, deși, maschează foarte bine, vedeta suferă. (Console si accesorii gaming)

Citește și: Război total între Bianca Drăgușanu și Cristi Brancu. Schimb dur de replici între cei doi

Cătălin Botezatu a vorbit despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Citește și: L-am filmat pe ”frumușel” la terasă cu o sexy-puicuță!

În cadrul interviului, cunoscutul creator de modă a făcut dezvăluiri și de pe vremea când el și Bianca Drăgușanu au fost iubiți. Despre noul bărbat din viața prezentatoarei, el nu a spus nimic. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și: Începe scandalul între Bianca și Victor Slav, faza pe copil! ”Nu are grijă de Sofia și nu și-o permite financiar”

“Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat.

Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă”, a declarat celebrul designer, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Fosta iubită a ”păpușelului” Biancăi rupe tăcerea: ”Tristan nu vrea decât să se afirme, dar…”

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: A fost dezvăluit motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Carmen Harra: “Este o persoană foarte nesigură pe ea”

 Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

 Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.