A fost dezvăluit motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Carmen Harra: “Este o persoană foarte nesigură pe ea”

Publicat: 25/06/2018 | 22:36

După ce îndrăgita clarvăzătoare a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că Bianca Drăgușanu și Tristan Tate nu rămân împreună pentru totdeauna, în această seară, Carmen Harra a lansat o nouă “bombă” în legătură cu prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine 4 ever”. Ea a vorbit despre motivul care a dus la despărțirea vedetei de tatăl copilului ei, Victor Slav. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Tristan Tate, declarație neașteptată după weekend-ul romantic alături de Bianca Drăgușanu: “Mai degrabă aș bea cu boschetarii”

Carmen Harra a spus motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav

Citește și: EXCLUSIV | Declarația uluitoare după ce Victor Slav a fost părăsit: “Bianca va regreta, nu este prima dată când încearcă să…“

Potrivit declarațiilor făcute de celebra clarvăzătoare, Bianca Drăgușanu i-a spus “Adio!” lui Victor Slav pentru că “este o persoană foarte nesigură pe ea”. De altfel, acesta este și motivul pentru care a ales să își “tuneze” atât de mult corpul.

Citește și: Cum se alintă Bianca Drăgușanu cu Tristan atunci când nu-i aude nimeni

“M-am uitat numerologic la ei şi m-am uitat din punct de vedere karmic. Numerologic nu sunt suflete pereche, se bazează pe atracţie fizică, deci vorbim de eşec. Atracţia fizică poate fi puternică, dar legat de ea… ea este numărul doi, înseamnă dualitate, are nevoie de o a doua persoană. Este o persoană foarte nesigură pe ea… de asta şi-a făcut atâtea intervenţii, să ajungă să se simtă bine cu ea. Ea are nevoie de confirmare. Victor a fost un factor bun în viaţa ei.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj subliminal către Victor Slav: ”„Bărbatul se frustrează”

 (…). Nu e nimic financiar la mijloc (n.r.: pe Bianca Drăgușanu nu o interesează). Victor nu i-a greșit cu nimic, dimpotrivă. (…). A vrut să își demonstreze ei ceva și lumii din jur. Nevoia ei este incredibilă… de a îi valida cineva frumuseţea, nesiguranţa ei este incredibilă, foarte mare. În interiorul ei, are multe probleme. Cine crede că rămâne cu băiatul ăsta se înşeala, băiatul ăsta nu rămâne cu ea. Roata se întoarce. O să o lase pentru una mai atrăgătoare şi mai tănără decât ea. Ea acţionează pe instinct.”, a declarat Carmen Harra în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

Citește și: „Bianca este o mare complexată, suferă de sindromul…„

Bianca Drăgușanu a răbufnit în public la adresa lui Victor Slav

După ce vineri seara, 22 iunie, pe pagina de Instagram a lui Victor Slav au fost urcate imagini cu fiica pe care o are cu Bianca Drăgușanu din care mulți au înțeles că micuța e în grija tatălui, prezentatoarea a făcut public un mesaj tranșant. Vedeta a negat că Sofia a fost cu tatăl ei la plimbare.

„Cât timp eu am fost la mare, fetița a fost la plimbare… dar NU cu tatăl ei, ci cu bunica! Acum două wekend-uri Sofia a fost doar cu mami la mare! #happy #lovemylife #blessed”, a  scris Bianca Drăgușanu în dreptul pozei de mai jos.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Citește și: Bianca Drăgușanu i-a pus o întrebare intimă lui Tristan Tate în timp ce erau în direct! Aflat lângă ea, milionarul i-a dat un răspuns neașteptat: “Da, iubitule”

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: ”Bombardiera de la Bamboo” și-a luat țeapă cu englezul Biancăi Drăgușanu… A sedus-o și a abandonat-o!

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

 Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.
Citește și...