Tristan Tate, declarație neașteptată după weekend-ul romantic alături de Bianca Drăgușanu: “Mai degrabă aș bea cu boschetarii”

Publicat: 25/06/2018 | 20:07

Britanicul milionar și Bianca Drăgușanu s-au bucurat de un weekend romantic la malul Mării Negre, unde au fost surprinși sărutându-se cu patos. Revenit în București, Tristan Tate a făcut o mărturisire explozivă care are legătură cu escapada de pe litoralul românesc. Mesajul lui a stârnit controverse pe o rețea de socializare, iar unii dintre internauți l-au pus la zid. (Oferta speciala playstation)

Citește și: A fost dezvăluit motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Carmen Harra: “Este o persoană foarte nesigură pe ea”

Tristan Tate, dezamăgit după minivacanța cu Bianca Drăgușanu pe litoralul românesc

Citește și: EXCLUSIV | Declarația uluitoare după ce Victor Slav a fost părăsit: “Bianca va regreta, nu este prima dată când încearcă să…“

Iubitul Biancăi Drăgușanu a fost dezamăgit de atitudinea unora dintre petrecăreții cu care s-a intersectat în cluburile de fițe din Mamaia. El a transmis un mesaj tranșant, unde a spus că mai degrabă ar bea, s-ar distra împreună cu oamenii fără adăpost decât cu copiii de bani gata.

Citește și: Cum se alintă Bianca Drăgușanu cu Tristan atunci când nu-i aude nimeni

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj subliminal către Victor Slav: ”„Bărbatul se frustrează”

“Nimic nu mă impresionează mai puțin decât copiii răsfățați și bogați care cheltuie mii (n.r.: de euro) în cluburi.

Mai degrabă aș bea cu boschetarii… Ei au obținut aceeași sumă (n.r.: venituri), dar măcar oamenii fără adăpost au povești interesante de spus.

Indiferent de cât de mult succes am în viață, nu îmi voi educa niciodată copiii știind că ei sunt bogați. Ei pot locui într-un apartament de lângă vila mea dacă este necesar.

Înfometat de ambiție”, a scris britanicul milionar pe pagina lui de Facebook. (Super oferte la accesorii gaming)

Citește și: „Bianca este o mare complexată, suferă de sindromul…„

Citește și: Carmen Harra anunță deja despărțirea: „Bianca și Tristan nu rămân împreună”

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Citește și: Bianca Drăgușanu i-a pus o întrebare intimă lui Tristan Tate în timp ce erau în direct! Aflat lângă ea, milionarul i-a dat un răspuns neașteptat: “Da, iubitule”

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: ”Bombardiera de la Bamboo” și-a luat țeapă cu englezul Biancăi Drăgușanu… A sedus-o și a abandonat-o!

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Citește și...