Cea mai extravagantă apariție de la Untold! O blondă cu un posterior bombat a venit îmbrăcată cu bikini din jeanși și sutien

Publicat: 04/08/2018 | 21:29

O blondă cu forme apetisante ar putea câștiga lejer premiul întâi dacă ar exista un concurs de originalitate legat de ținutele petrecăreților de la Untold 2018. De altfel, ea a lansat în această seară o nouă modă în materie de pantaloni scurți! Mai exact, tânăra a venit îmbrăcată într-o pereche de bikini-jeanși, dres plasă, pantofi sport și un sutien auriu.

O blondă cu un posterior bombat, apariție HOT la Untold: bikini de jeanși și sutien

De mână cu iubitul, care avea o ținută mult prea cuminte în comparație cu a ei! Așa și-a făcut apariția o blondă în a treia seară de muzică bună la Untold. Tânăra, care are un posterior de invidiat, a atras privirile tuturor care o vedeau din față, dar mai ales din spate. Unii dintre petrecăreți au crezut că nu văd bine și și-au rugat amicii să-i ciupească pentru a se convinge că nu visează.

Și… cum pantaloni scurți din jeanși în formă de bikini erau foarte decupați în partea din față… unii martori au afirmat că nu ar fi avut lenjerie intimă. Tânăra nu este singura care “a frânt” gâturile bărbaților la Untold. Ieri, în a doua zi a celui mai tare festival de muzică electronică de pe continentul european, o altă brondă, dar și o graviduță au venit tot aproape dezbrăcate.

Citește și: O graviduță sexy a atras toate privirile la UNTOLD!

Citește și: Cea mai “decupată” apariție de la UNTOLD

Te-ar mai putea interesa următoarele subiecte despre Untold Festival, devenit cel mai mare eveniment muzical din Europa încă de la prima ediţie, care a avut loc în 2015:

Lino, un iubit drăgăstos și răbdător! Gestul făcut de “fiul adoptiv” al lui Alex Velea față de partenera lui la Untold
Citește și...