Cunoscuta analistă de la Antenă s-a căsătorit cu prietenul cel mai bun al fostului logodnic!

Publicat: 08/02/2019 | 23:58

Una dintre prezențele feminine aproape zilnice de pe micul ecran este protagonista unei adevărate telenovele din lumea bună. Cunoscuta analistă, invitată mai mereu la TV, a trăit, vreme de doi ani, o poveste de dragoste cu directorul unui institut din domeniul medicamentelor. Totul până când bărbatul i-a cerut să îi înapoieze banii pe care îi dăduse pentru implanturile cu silicon. (DETALII AICI). Dar istoria nu se termină cu una, cu două. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, noi amănunte uluitoare. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii fabuloase ale mega-telenovelei.  La scurt timp după ce specialista care apare aproape zilnic pe micul ecran și pe care am numit-o N.P. a obținut un ordin de protecție față de fostul partener, V.V., ea a luat o decizie importantă. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA)

S-a căsătorit cu prietenul fostului partener

Potrivit unor surse din anturajul acesteia, recent, N.P. s-a căsătorit cu bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea sufletească și care a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului ei iubit.

În urmă cu câteva săptămâni, specialista și actualul ei partener de viață au spus un ”Da” hotărât în fața ofițerului stării civile. (NU RATA, AICI: BRIGITTE & CREAM VOR INTRA ÎN DUEL LA FERMĂ – ȘTIM CINE VA FI… ELIMINATĂ!)

N.P. s-a căsătorit cu prietenul fostului ei iubit

Război cu fostul iubit!

La scurt timp după ce specialista, N.P., s-a despărțit de vestitul medic, V.V., între cei doi a izbucnit un adevărat război, în instanță. Potrivit surselor noastre, imediat ce a fost părăsit de iubită, medicul i-a cerut acesteia să îi înapoieze suma de 5.000 de euro, bani pe care bărbatul susține că i-a dat, în timpul relației, pentru intervenția chirurgicală de mărire a bustului, dar și o altă sumă, pe care N.P. o luase cu împrumut de la iubitul ei, pentru un avans la un împrumut ipotecar. (NU RATA, AICI: CUM ARATĂ SOȚIA LUI BĂNICĂ JR. ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A 5-A)

Medicul și-ar fi motivat acțiunea într-un mod mai puțin obișnuit.  ”Să-mi dea 5.000 € fiindcă nu mă mai pot folosi de investiție”, ar fi afirmat V.V. în fața judecătorilor, potrivit unor surse din anturajul acestuia. Din câte se pare, de la sumele pe care medicul le pretinde de la fosta lui iubită, dar și pentru că, imediat după despărțire, specialista s-ar fi cuplat cu unul dintre prietenii fostului ei iubit, între cei doi s-ar fi iscat controversele. Care ar fi fost presărate cu mai multe momente tensionate, amenințări și cuvinte grele.

Mai mult decât atât, potrivit unor apropiați ai medicului, acesta a recunoscut în fața instanței că i s-a adresat fostei iubite cu apelativele ”curvă” și ”zdreanță”, după ce aceasta s-a combinat cu cel mai bun prieten al său. V.V. ar fi mărturisit și faptul că l-a contactat pe tatăl iubitei, deoarece acesta urma să fie socrul său, pentru a-l informa de acțiunile tinerei. (NU RATA, AICI: ÎI ACUZĂ PE POLIȚIȘTI CĂ I-AU VIOLAT DOMICILIU ȘI L-AU MALTRATAT…)

SMS-uri uluitoare!

D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) a pus mâna pe o parte dintre SMS-urile dintre cei doi. Din convorbirile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, reiese destul de clar că medicul ar fi responsabil pentru aparițiile TV ale specialistei. (NU RATA, AICI: FOSTUL FUNDAȘ AL LUI GIGI BECALI S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA)

”N.P.:  Îți mulțumesc pentru interesul acordat. Într-adevăr, datorită ție sunt super-cunoscută și îți mulțumesc că vrei să fiu și mai cunoscută. Ține-ți-o tot așa.

V.V.: O să fii și mai cunoscută, până când primesc banii.

N.P.: Știi că îmi place să fiu vedetă.

V.V.: S-ar putea să regreți să mai fii vedetă dacă cum te-am ajutat în toți acești ani, te voi ajuta și în continuare. ’’.

 ”Vreau să știu când primesc cei 5.000 de euro”

V:V.: Tu mai ai o datorie de 5.000 Euro pe care vreau să mi-o dai până la sfârșitul săptămânii  (…) Vreau să știu când primesc cei 5.000 Euro. Sau să înțeleg că trebuie să îmi văd «de treaba mea» și să merg mai departe?…OK. ’’

„V.V.: Spune-i iubitului tău să nu se mai laude prietenilor mei că mi-ai dat banii și că el și-a făcut datoria față de tine. El nu a făcut decât o investiție din care iese câștigător acum sau mai târziu, păcălind o fraieră. Nu știam că pe lângă curvă, mai ești și proastă. Dacă într-adevăr ar dori să demonstreze că are intenții serioase și că ar vrea un viitor alături de tine, de cea cu care am avut de la început ,«o chimie», ar putea să dea 5.000 Euro fără să ceară garanții, sau poate să dea cu camătă, cum dă la alții, cu dobândă mai mică. Dar el a spus că în curve și în femei nu investește. Nu ca prostul de mine care nici la o lună îi cumpăra mașină, e adevărat, la 5.000 Euro.’’, sunt o parte din SMS-urile de la dosar. (CITEȘTE ȘI: S-A COMBINAT CU PRIETENUL LUI ȘI DREPT RĂZBUNARE ÎI CERE ÎNAPOI BANII DE SILICOANE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...