Ex-iubitul Denisei Manelista a rupt legătura cu familia ei + s-a stabilit în Spania! Imagini în premieră

Publicat: 25/08/2019 | 22:52

Între Denisa Manelista și Florian a fost o relație extrem de strânsă, care a ținut câțiva ani, până-n ultima clipă de viață a regretatei artiste. La doi ani de la dispariția care a îndoliat întreg showbiz-ul, ex-iubitul cântăreței a luat o decizie tranșantă. După ce s-a stabilit în Spania, bărbatul a rupt legătura cu familia Denisei și se pare că încearcă să își refacă viața sentimentală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii și imagini în premieră. (CITEȘTE ȘI: EL ESTE UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI DIN EXIL! ARE O SUPER-PROPRIETATE ÎN ARGENTINA, IAHT ȘI…)

Moartea Denisei Manelista a fost extrem de greu de suportat atât pentru familia artistei, cât și pentru cei care i-au îndrăgit melodiile. La doi ani de la tragicul eveniment, bărbatul care a rămas lângă regretata cântăreață până în ultima ei zi de viață a luat o deciazie radicală. (NU RATA, AICI: KANAL D RENUNȚĂ LA EXATLON?! DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE: ”ULTIMII CONCURENȚI S-AU ÎNGRĂȘAT ȘI SE CREDEAU ÎN VACANȚĂ!”)

Ar încerca să își refacă viața în Spania

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini și informații uluitoare despre Florian, ex-iubitul Denisei Manelista. Potrivit sursei citate, de câteva luni, Florian, fostul iubit al regretatei artiste, a decis să părăsească definitiv plaiurile mioritice și să se stabilească în Spania, acolo unde se pare că  încearcă să pună pe picioare o mica afacere.

Uluitor este faptul că Florian, cel care a rămas până în ultima clipă alături de Denisa, se pare că ar fi rupt legătura cu familia fostei sale iubite din Ștefănești, Vâlcea.  Din câte se pare, potrivit sursei citate, Florian încearcă de ceva vreme să își refacă viața socială și, din această cauză, bărbatul ar fi refuzat să mai țină legătura cu părinții regretatei cântărețe. (NU RATA, AICI: TEMUTUL ADRIAN ”BELEAUA” CORDUNEANU A LEGAT ”FRĂȚIA” LA ÎNCHISOARE CU UCIGAȘUL PASSARIS: ”KOSTAS E SUPER-BĂIAT! AM ÎMPĂRȚIT CELULA…”)

Fostul iubit al Denisei Manelista ar încerca să își refacă viața sentimentală în Spania

Mormântul Denisei, loc de pelerinaj!

În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezenta, în premieră, imagini emoționante din cimitirul din Ștefănești (Vâlcea), acolo unde îndrăgita artistă își doarme somnul de veci. Tatăl Denisei a ridicat, în cimitir, un veritabil altar în care stau la loc de cinste lucrurile pe care aceasta le îndrăgea. Câțiva ursuleți de pluș, icoane, poze cu Denisa, dar și unul dintre CD-urile cântăreței au fost așezate în altarul ridicat de Emilian Răducu, tatăl Denisei.

Locul de veci al artistei, acoperit de ghivece de flori și candele, este foarte des vizitat. Aproape zilnic, cei care au admirat-o pe cântăreața care s-a stins în urmă cu doi ani vin la cimitirul din Ștefănești să aprindă o lumânare, să aducă flori și să spună câte o rugăciune la mormântul Denisei.(NU RATA, AICI: E INCREDIBIL CU CE SE OCUPĂ CÂNTĂREȚUL CARE A IMPRESIONAT LA ”VOCEA ROMÂNIEI” ȘI ”ROMÂNII AU TALENT”!)

Mormântul Denisei a devenit loc de pelerinaj. Foarte multe persoane vin să aprindă lumânări și să aducă o floare. Denisa a fost extrem de iubită și, cu toate că au trecut doi ani de când s-a stins, lumea se pare că n-a uitat-o”, a declarat un vecin al tatălui Denisei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Când a murit, Denisa cântărea doar 26 de kilograme

Denisa Manelista a murit pe 23 iulie 2017, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Un echipaj a ajuns la locuința ei la ora 04:39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic. I-au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, după care a fost declarat decesul.

Cântăreața fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular (cancer hepatic primar), o afecțiune cu mortalitate ridicată, speranța de viață a pacienților nedepășind 20 de luni de viață din momentul diagnosticării. Când s-a stins, artista ajunsese să cântărească doar 26 de kilograme. (NU RATA, AICI: GIANI KIRIȚĂ AR FI RENUNȚAT LA VICII ÎN TIMPUL EXATLON-ULUI. “DATORITĂ EMISIUNII, EL ESTE OK ACUM”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...