Acasă » Exclusiv » Fosta știristă de la Antenă a dansat frenetic pe masă în club. Cum a reacționat soțul ex-fotbalist

Fosta știristă de la Antenă a dansat frenetic pe masă în club. Cum a reacționat soțul ex-fotbalist

De: Elena Nica 06/09/2020 | 23:44

Fosta știristă de la Antena 1 se distrează de minune, pe „mese”, la Loft!  CANCAN.RO a întâlnit-o pe Crina Abrudan în timp ce dansa frenetic, la înălțime, chiar sub privirile discrete ale soțului ei. Blondina a „bifat” condica petrecerilor și în luna septembrie pe litoral.

A renunțat la televiziune în urmă cu aproximativ șapte ani, însă duce o viață de regină! Crina Abrudan întinerește pe zi ce trece, deși a trecut de 40 de ani.

(CITEȘTE ȘI: Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Sora lui a ajuns la poliție să îi denunțe: „În acest moment are o stare mentală foarte proastă”)

Fosta știristă se simte și arată ca la 20 de ani, iar acest lucru se vede cu ochiul liber și din stilul ei de viață: blondina nu stă departe de petrecerile fițoase din Mamaia și își ia soțul la distracții aproape weekend de weekend vara. Ex-jurnalista și fostul fotbalist Gabi Popescu au semnat condica petrecerilor și în luna septembrie.

CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în plină distracție, pe litoralul Mării Negre, într-unul dintre cluburile de lux din Mamaia Nord.

Fosta știristă s-a distrat „la înălțime” în club, pe litoral

Crina Abrudan s-a urcat pe scaun la Loft și…

A ieșit din lumina reflectoarelor, însă știe cum să reapară în centrul atenției, oricând! Crina Abrudan s-a supus „regulii” de aur a clubului și a dansat deasupra tuturor. Astfel, fără prea multe menajamente, Crina s-a urcat pe scaunul de lângă masa situată în zona VIP a localului și a început să danseze în fața soțului, care nu părea, totuși, chiar la fel de dornic de distracție ca ea. Mai mult decât atât, atuci când a luat o scurtă pauză de la dans, fosta știristă s-a ”răcoritrit” cu una dintre cele mai  apreciate băuturi de pe litoral în această vară. A savurat pe deplin un pahar de Martini Fiero alături de partenerul ei.

(CITEȘTE ȘI: Andreea Bănică a dat în mintea…Sofiei! Ce-a ieșit este, de-a dreptul, electrizant: ”N-ai cum să scapi!”)

Fără doar și poate, fosta știristă a atras toate privirile preț de câteva minute, fiind, de altfel, singura din cercul de prieteni care a îndrăznit să se ridice la „înălțime” în fața a sute de oameni. Observând că soțul nu pare chiar în largul lui, la un moment dat, fosta prezentatoare de știri sportive s-a aplecat să-i spună ceva, apoi și-a reluat dansul pe scaun.

Soțul fostei prezentatoare nu era la fel de binedispus

La 42 de ani, Crina Abrudan arată ca un fotomodel de 20 de ani

Deși a dispărut din showbiz, Crina Abrudan nu a neglijat deloc aspectul fizic. Fosta prezentatoare de la Antenă s-a schimbat enorm și a trecut prin mai multe transformări majore din punct de vedere estetic.

Ea are mare grijă de silueta ei, iar acest lucru se vede și în imaginile postate pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, Crina Abrudan a trecut și pe la medicul estetian. Fosta știristă și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a eliminat toate ridurile.

Crina Abrudan arată ireproșabil la 42 de ani

„Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineața și plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecție solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao și hidratează foarte bine pielea”, a mărturisit Crina Abrudan.

Blondina și-a pus implanturi mamare, și-a mărit buzele și merge constant la dermatolog pentru injecțiile cu botox destinate diminuării ridurilor de pe față: zona ochilor, pomeți și frunte.

(CITEȘTE ȘI: Invitația Andreei Bălan, alături de cele două ”gărgărițe”: ”Mămică de nota 1000000…”)

„E treaba fiecăruia ce face cu viața lui, nu pot eu  condamn pe nimeni și nici nu vreau  analizez viețile altora. Cred  suntem oameni maturi și răspundem de deciziile noastre. Dacă  lua o astfel de decizie, probabil  nici eu nu  fi încântată  văd  alții îmi analizează hotărârile”, a spus ea, cu ani în urmă, pentru ziare.com.

Crina Abrudan este una dintre cele mai sexy foste prezentatoare din România

Și-a construit o carieră  în jurnalism, dar a renunțat la tot

Crina Abrudan nu a devenit prezentatoare peste noapte. Ea a fost om de radio ani buni, apoi a lucrat ca reporter. După ani de zile petrecuți pe teren, Crina Abrudan a primit postul de prezentatoare de știri sportive la Antena 1. Atunci, ea a povestit despre cum a fost această trecere de la reporter la prezentator.

„A fost și greu și ușor. Ușor din punct de vedere al programului. Aveam mai mult timp liber, mai mult timp pentru mineAsta după ani de zile în care munca îmi ocupa aproape tot timpul, în condițiile în care ziua de muncă însemna 12 ore pe zi sau uneori chiar mai mult, weekend-uri libere mai rar și concedii doar din când în când.

A fost greu pentru că, la început, n-am știut ce să fac cu timpul liber, pentru că nu eram obișuită să am atât timp. Aveam uneori senzația că sunt inutilă dacă nu muncesc în același ritm că înainte. Dar a fost un pas înainte în carieră, de care am realizat apoi că ar trebui să fiu mândrămai ales că venea după atâția ani de muncă”, mai declara Crina Abrudan.

(CITEȘTE ȘI: Gina Pistol își ascunde burtica de gravidă, dar nu a reușit să mascheze și asta! Detaliul observat la viitoarea mămică în selfie-ul postat de Smiley)

Crina Abrudan a prezentat rubrica de știri sportive la Antena 1

Cu ce se ocupă acum Crina Abrudan

După ce și-a dat demisia de la Antena 1, Crina Abrudan s-a reprofilat și și-a încercat norocul în afaceri. Ea s-a axat mai mult pe partea de design interior, a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti și un spațiu pe care l-a amenajat special pentru copii și a transformat totul într-un loc de joacă.

(CITEȘTE ȘI: Însărcinată cu primul copil al lui Smiley, Gina Pistol a dat iama în dulciuri! Prezentatoarea a comandat online tot ce a poftit: “Gustul este același”)

„După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia!”, anunţa mândră Crina, la începutul anului 2017.

Criza provocată de pandemia de coronavirus a afectat-o însă extrem de tare pe fosta știristă de la Antenă. Pentru că afacerea ei nu mai aducea profit, iar pierderile se pare că au fost semnificative, Crina Abrudan n-a avut încotro și a pus lacătul pe ușă.

De 10 ani alături de fostul fotbalist, Gabi Popescu

Crina Abrudan formează un cuplu de zece ani cu fostul fotbalist, Gabi Popescu, iar, în vara lui 2017, cei doi s-au cununat religios. Naşii cuplului au fost Cosmin Olăroiu şi soţia acestuia. Fosta ştiristă şi Gabi Popescu au petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi.

Fosta prezentatoare s-a căsătorit religios cu Gabi Popescu în anul 2017

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...