Gigi Becali și-a luat iPhone XS îmbrăcat în aur 24K. Cât l-a costat noua “jucărie”

Publicat: 29/05/2020 | 23:48

Dacă tot și-a dat “refresh” la look, latifundiarul din Pipera și-a înnoit și accesoriile. Gigi Becali și-a luat telefon de ultimă fiță, un iPhone XS îmbrăcat în aur 24K. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu noua „jucărie” a milionarului, precum și alte detalii inedite.

Aproape la fiecare apariție publică, Gigi Becali reușește să uimească asistența. Latifundiarul din Pipera profită de ocazii să-și etaleze achizițiile de lux pe care le face. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI SE JUDECĂ DE 7 ANI PENTRU O SUMĂ INCREDIBILĂ. A DAT CAM TOT ATÂT PE O PERECHE DE ÎNCĂLȚĂRI DE LA…)

Dacă tot a dat, recent, “refresh” la look, celebrul multimilionar și-a înnoit și accesoriile. Patronul de la FCSB pare să fie atras de mai toate lucrurile scumpe care apar pe piață. Zilele trecute, milionarul și-a etalat noua ”jucărie” de lux. În timp ce conducea Mercedesul GLE cu care până acum circula soția lui, Gigi Becali purta o convorbire intensă la telefon, chiar dacă risca o amendă colosală. Dar nu la orice telefon, ci la un iPhone XS îmbrăcat în aur 24K. Potrivit unor site-uri de profil, latifundiarul din Pipera ar fi scos din buzunar 2.500 de euro pentru „bijuterie”.

Gigi Becali și-a luat iPhone XS îmbrăcat în aur 24K

Gigi Becali, atras de lucrurile scumpe!

Renumitul milionar pare să fie un mare amator de lucruri scumpe. În toamna anului trecut, latifundiarul din Pipera i-a ”confiscat” Bentley-ul de 250.000 € nepotului intrat în dizgrație și a făcut senzație pe străzile din București.

Gigi Becali plătește cât este nevoie ca să fie în pas cu moda. Finanțatorul FCSB poartă inclusiv ”Bucuria piticului”, de la Versace, încălțăminte al cărei preț de catalog este de 1.200 de euro. (NU RATA: GIGI BECALI, ÎN ACȚIUNE, LA “PALAT”. CUM I-A “REGALAT” PE NEVOIAȘII CARE ÎL AȘTEPTAU CU MÂNA ÎNTINSĂ)

Patronul de la FCSB, apariție de senzație la volanul unui Bentley de 250.000 €

Apariţie excentrică și la baza din Berceni

Și nu a fost pentru prima oară când boss-ul de la FCSB a apărut încălțat cu o pereche de pantofi sport excentrici. Imediat după instalarea lui Bogdan Andone ca antrenor al roș-albaștrilor, Gigi Becali a fost în cantonamentul echipei și a purtat o discuție cu jucătorii.

Și atunci omul de afaceri a venit îmbrăcat lejer, dar încălţămintea purtată a atras atenţia. Gigi Becali a venit încălţat cu o pereche de Versace Chain Reaction, cel mai nou model de pantofi sport de la acest brand, la vremea respectivă. Perechea de încălţăminte l-a costat o mică avere pe patronul „roş-albaştrilor”, mai exact 800 de euro. (NU RATA: SOȚIA ȘI FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI, INCURSIUNE-FULGER ÎN PIAȚĂ. CU MĂȘTILE PE FAȚĂ ȘI MAȘINA TRASĂ LA BORDURĂ, AU…)

În urmă cu un an, Gigi Becali purta ”Bucuria piticului” de la Versace, pereche pe care a plătit 1.200 de euro
În urmă cu un an, Gigi Becali purta ”Bucuria piticului” de la Versace, pereche pe care a plătit 1.200 de euro

Cum a făcut Becali avere

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Însă, înainte de Revoluție, situația sa era mult diferită față de cea din prezent. A absolvit Liceul Iuliu Maniu din București și, în primă fază, a lucrat ca lăcătuș-mecanic la ICCE, pe platforma Băneasa. Anul 1989 l-a prins lucrând ca paznic, la vane și robineți de la subsolul clădirii. (NU RATA: Imagini geniale cu patronul FCSB, aghiotantul Luţu şi… Gigi Becali a făcut piaţa cu Maybach-ul de 200.000 €! Râzi cu lacrimi când vezi ce a băgat la portbagaj)

După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și a banilor pe care i-a moștenit, Becali a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Ulterior, în 2008, a ajuns la o avere de 725 de milioane de euro. În 2005, Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității Ecologice, dar doi ani mai târziu s-a retras, după ce s-a implicat activ în politică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...