Imagini emoționante acasă la Andreea Bălan! Ce s-a întâmplat cu micuța Clara

Publicat: 09/03/2019 | 15:04

Andreea Bălan și micuța Clara au fost externate ieri, iar astăzi s-au petrecut scene emoționante la artistă acasă. Imaginile au fost făcute publice chiar de fericitul tătic, George Burcea, care abia aștepta să își aducă acasă soția și cea de-a doua fiică. În plus, Ella Maya era nerăbdătoare să își cunoască surioara mai mică.

Citește și: Andreea Bălan a primit un mesaj tulburător de la fiica sa mai mare. Vedeta a izbucnit în lacrimi

Soțul Andreei Bălan a urcat pe Instagram Stories un clip scurt în care fiica lui cea mare o pupă pe mânuțe pe surioara ei. Pe imagini, George Burcea a scris mesajul: “Ella Maya și Clara Maria” , urmat de un emoticon în formă de inimă roșie și, desigur, a etichetat-o pe Andrea Bălan. În filmarea postată atât pe contul actorului, cât și pe cea a cântăreței se observă și unicornul roz din pluș, pe care Andreea Antonescu i l-a adus fetiței, pe care fosta ei colegă de trupă a născut-o săptămâna aceasta.

Citește și: Andreea Bălan, plină de vânătăi! Lupta cu moartea i-a lăsat urme pe corp! Imagini greu de privit

Vă reamintim că Andreea Bălan a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, chiar în timpul operației de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Citește și: Andreea Bălan, mărturii înfiorătoare din sala de operații: “Eram cusută şi sângeram”

Andreea Bălan și George Burcea sunt căsătoriți

Andreea Bălan (n.: 23 iunie 1984 în Ploiești) este o cântăreață de muzică pop. Vedeta a debutat în muzică în 1994 la emisiunea pentru copii “Ba da, ba nu”. Doi ani mai târziu, artista a lansat primul ei album solo, “Amețiți de fum”. Ea a cunoscut succesul împreună cu Andreea Antonescu, alături de care a format trupa Andrè. După ce formația s-a destrămat, fiecare și-a continuat pasiunea pentru muzică.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere. “George când era mic și se uita la acel serial, «Sunset Beach» își imagina că într-o zi, când o să crească, o să ajungă în America pe acea plajă… nu știa cum, în ce fel și cu cine, dar la 10 ani i s-a întipărit în minte acea plajă. Atunci când i-am spus că visul i s-a împlinit, a fost foarte foarte emoționat și i-am făcut cadou biletele de avion de ziua lui pe 15 ianuarie”, a mărturisit cântăreața într-un interviu mai vechi.

Citește și...