Mădălina Ghenea & fiul lui ”Mr. Cash” își arată fericirea la miezul nopții!

Publicat: 11/07/2018 | 22:58

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au lăsat deoparte toate tensiunile din trecut și s-au bucurat pe deplin de o mini-vacanță în peninsula italiană, acolo unde au profitat de fiecare moment petrecut împreună. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu fiul lui ”Mr. Cash” și superbul model, care și-au arătat fericirea la miezul nopții, în aeroport. (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA GHENEA A CEDAT… S-A MUTAT CU FIUL LUI ”MR. CASH” LA PALAT!)

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, fiul lui ”Mr Cash” a convins-o pe Mădălina Ghenea să se mute în palatul din zona Dorobanți, acum celebrul milionar a ținut să sărbătorească marea împăcare și a dus-o pe frumoasa actriță într-o mini-vacanță în Italia. (NU RATA, AICI: MĂDĂLINA GHENEA, CEA MAI SEXY PREZENȚĂ DE LA TIFF!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi pe Aeroportul Otopeni, chiar când se întorceau din sejurul de lux. Într-o formă de zile mari, Mădălina Ghenea și Matei Stratan au ieșit zâmbitori din terminalul aeroportului. Ca un veritabil gentleman, fiul lui ”Mr. Cash” a fost cel care s-a ocupat de bagaje. El a împins de zor la mega-trolerul plin cu haine, până la mașina care îi aștepta în parcare. (NU RATA, AICI: SEXY-ȘTIRISTA ÎL HĂRȚUIA NOAPTEA CU MESAJE PE CĂTĂLIN CAZACU)

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au ieșit zâmbitori din aeroport

Au avut parte de mai multe momente tensionate

Anul trecut, în septembrie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan. Cu trecerea timpului, ruptura părea se accentueze. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017, după ce ar fi aflat că partenerul ei ar avea o legătură amoroasă cu Lola Astanova, considerată cea mai sexy pianistă din lume.  (VEZI AICI: INDICIILE SEPARĂRII!)

În ianuarie, Mădălina Ghenea a continuat cu mesajele din care răzbătea un amestec de gelozie și dezamăgire. “Viaţa mea este ca o comedie romantică. Singura diferenţă este că, în realitate, nu este vorba despre dragoste. Sunt doar eu care râd la propriile glume”, a scris, în primă fază, fotomodelul. Iar pe 22 ianuarie a revenit. A publicat o fotografie cu profilul de Instagram al pianistei Lola Astanova, lângă care a adăugat și un comentariu: “Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei”.(NU RATA, AICI: FIUL LUI ”MR. CASH” A VINDECAT-O DE GELOZIE PE MĂDĂLINA GHENEA!)

În octombrie anul trecut, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit în oraș, să ia o cină romantică. Seara a început perfect şi totul părea să fie bine între cei doi. În jurul orei 23:00 au plecat, s-au urcat în maşină, însă două străzi mai târziu s-au oprit brusc și au lăsat impresia că se ceartă. (TOATE DETALIILE AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...