Oana Zăvoranu a redeschis cutia Pandorei: „Monica era un model infect”. Ce a spus despre iubita lui Mr. Pink, după ce a dat-o afară din emisiune

Publicat: 16/05/2018 | 16:35

La aproape 10 ani de când a dat-o afară din emisiunea pe care o modera la Kanal D, Oana Zăvoranu a atacat-o din nou pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Fosta prezentatoare a taxat-o atât pentru alegerile din trecut, cât și pe cele făcute în prezent. Toate astea deși, chiar și cei mai acizi critici de la noi sunt de părere că Monica Gabor a evoluat enorm după ce a divorțat de afaceristul de la Izvorani.

Citește și: Irinel Columbeanu, surprins în timp ce se săruta pasional cu iubita mult mai tânără decât el

În mesajul făcut public, Oana Zăvoranu a numit-o pe fosta doamnă Columbeanu „model infect”, acuzând-o că le-a influențat pe tinerele românce să se mărite cu bărbați în etate și cu potențial financiar. Și, în ciuda faptului că de când s-a mutat în Los Angeles, Monica Gabor a făcut eforturi uriașe ca să fie independentă din punct de vedere financiar și să aibă o evoluție frumoasă, nimic din toate astea nu par să o impresioneze pe soția lui Alex Ashraf. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

Citește și:  Oana Zăvoranu a rupt tăcerea. Câte operații estetice are. “La sâni…”

Oana Zăvoranu a făcut postarea acidă legându-se și de influenceriţe.

„Așa cum, acum câțiva ani, Monica Columbeanu, era un model infect de a creea o tendință bolnavă, cum că e normal să faci fix nimic și să îl iei pe bunicul de soț. Şi toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani. Azi trăim «scleroza în placi» în care influencerele, bloghistele, mocangioaicele, fomistele încearcă să vă influenţeze pe voi, cei tineri, că e normal să fii fake (n.r.: fals) din cap până în picioare”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Citește și: Ce spune Irinel Columbeanu despre mutarea fiicei lui în S.U.A, la Monica Gabor: „Sunt pregătit!”

Monica Gabor nu e singura vedetă pe care Oana Zăvoranu a luat-o în colimatoriu. Luna trecută, ea i-a declarat un nou război fostului soț, Pepe.

Citește și: Lovitură grea pentru Pepe! Oana Zăvoranu l-a dat în judecată: „l-au considerat pe numitul Pascu Ionuț Nicolae nesincer în declarații”. Cu ce a înfuriat-o artistul și care e suma pe care i-o cere

Oana Zăvoranu, nuntă în secret cu Alex Shraf

În vârstă de 44 de ani, Oana Zăvoranu s-a recăsătorit în secret în vara anului trecut cu Alex Ashraf, care este cu 14 ani mai tanăr decât ea. Nașii lor de la ceremonie religiosă au fost Silviu Prigoană și frumoasa lui parteneră.

Citește și: Monica Gabor și-a ieșit din minți din cauza unei femei care l-a criticat pe Mr. Pink: „Și dacă ar avea, tot aș sta lângă el!”

 Fosta soție a lui Irinel Columbeanu se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă în 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink. La începutul acestui an, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe „fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Citește și...