Povestea lui ”Tarzan” de la Vâlcea: ”Toată dragostea o ofer animalelor! Ele sunt familia mea…”

Publicat: 17/10/2018 | 23:16

Un copil de numai 16 ani, de la un centru de plasament din Vâlcea, a reuşit, în ultimii trei ani, să pună pe picioare o asociaţie pentru protecţia animalelor. (Intr-un an ai propriul apartament!) Ca un veritabil Tarzan modern, Costi Țițirigă adună animalele rănite sau abandonate de pe străzile din Râmnicu Vâlcea, le sterilizează şi le oferă spre adopţie. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă povestea lui emoționantă. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Costi Ţiţirigă nu are familie. Familia lui o reprezintă îngrijitoarele din centrul de plasament pe care le iubeşte, mai ales că îl ajută în activitatea lui la asociaţie.  Copilul activează la Bunăstarea Animalelor de trei ani. El participă la numeroase evenimente pentru salvarea necuvântătoarelor. (VEZI ȘI: INCREDIBILA POVESTE A FEMEII CU 400 DE CÂINI)

Costi a ridicat de pe străzi mai mult de 50 de câini sau pisici, călcate de mașini, cu diferite boli, deshidratate şi le-a dus la cabinetele veterinare, cu ajutorul ONG-urilor pentru Protecţia Animalelor. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

“Toată dragostea mea o ofer animalelor”

Costi trăiește înconjurat de animale pe care le protejează, ca un adevărat Tarzan modern

Acesta trăiește într-un orfelinat din Râmnicu Vâlcea și spune că iubeşte mult animalele pentru că nu are familia sau fraţii aproape de el, iar necuvântătoarele sunt a doua familie pentru el. “Toată dragostea mea o ofer animalelor. Dacă sunt rănite le duc la cabinetul veterinar, apoi rog pe cei de la centru să le găzduiesc câteva zile până le găsesc o familie şi le dau spre adopţie”, spune copilul, maturizat parcă prea devreme.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari) 

În 2017, a reuşit să ducă la bun sfârsit o campanie de sterilizări gratuite în Vâlcea. S-au castrat atunci aproximativ 50 de femele feline/canine. Micul voluntar are grijă, de patru ani, de o cățelușă numită Lupiţa. Animalul are 14 ani și boli care necesită îngrijire permanentă, precum şi tratament, dietă specială şi analize. (VEZI AICI: A MOŞTENIT DE LA BUNICA TAINELE GĂTITULUI… EA ESTE ”DOAMNA CU CĂMARA”)

“Nu mai cumpăraţi, adoptaţi!”

Costi este un adevărat iubitor de animale

Mesajul lansat de Costi pe Facebook, în campaniile de sterilizare, a fost următorul: “Bună ziua, dragi prieteni, vreau să vă mulţumesc pentru susţinerea zilnică, vă spun că, în acest an, toţii helperii / rescueri ai Vâlcii au reuşit să conducă 1.500 de căţele şi pisici, metis-maidanez la campanii de sterilizare. Efortul nostru ca voluntari a fost depus cu multă muncă în aceste castrari. Avem nevoie şi de dumneavoastră! (CITEŞTE ŞI: Mărturii terifiante. A scăpat din lagărele lui Ceauşescu, iar azi…)

Vă rog să vă duceţi patrupezii la sterilizat, vă rog nu mai abandonaţi, asta nu este o solutie! Nu mai cumpăraţi, adoptaţi dacă iubiţi animalele. Sunt 450 de câini în Adăpostul Feţeni. Eu îmi voi continua activitatea în continuare, dragii mei – Pentru adopţii: costimiti252003@gmail.com.” (NU RATA, AICI: POVESTEA PREOTULUI DORU NEMURITORU)

Ajutor ca între salvatori

Costi s-a implicat în multe acțiuni de salvare a animalelor

De povestea copilului a aflat și Daniela Popovici, proprietara unui adăpost de animale din Dolj. Ea vrea acum vrea să îi ofere ajutorul.

“O să fac cerere la centru să îl lase să îl aduc aici câteva zile să vadă adăpostul meu. De Crăciun vreau să îl rog să vină aici să petreacă sărbătorile”, spune proprietara adăpostului de la Desa. (VEZI ȘI: EA ESTE FEMEIA CARE A „ÎNFIAT” ZECI DE COPII)

Citește și...