Selecționerul României a “inspectat” Bentley-ul de un sfert de milion € al soției și…

Publicat: 24/05/2020 | 23:26

Ceva se întâmplă Bentley-ul familiei Rădoi… Flancat de soția sa Viviana, antrenorul echipei naționale de fotbal a “inspectat”, alături de alte două persoane, bolidul de un sfert de milion de euro al partenerei sale. La final, a existat o discuție în patru, relaxată, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

În aprilie 2019, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluia, în exclusivitate, că Viviana, soția lui Mirel Rădoi, a “pus mâna” pe Bentley-ului de un sfert de milion de euro proaspăt cumpărat de actualul selecționer al echipei naționale. La momentul respectiv, partenera fostului mijlocaș era super-încântată de bolid, în principal datorită faptului că era spațios, iar cei trei copii ai familiei intrau lejer pe bancheta din spate.

(VEZI AICI: ANTRENORUL ”NAȚIONALEI” A PLĂTIT UN SFERT DE MILLION € PENTRU UN BENTLEY UNICAT ÎN ROMÂNIA!)

S-a săturat Viviana de Bentley?! Sau…

Situația pare că s-a schimbat între timp. Nu știm încă dacă soția lui Mirel Rădoi vrea să schimbe Bentley-ul sau să-i aducă unele îmbunătățiri, cert este că, recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Viviana alături de selecționerul “tricolorilor” și de încă două persoane, într-o zonă selectă din București. “Bijuteria” de un sfert de milion de euro era „inspectată” cu maximă atenție, de părțile prezente, în special de bărbați. Cert este că în același „tablou” au încăput cele două mari iubiri ale lui Mirel Rădoi (exceptând, desigur, fotbalul): soția sa și… mașinile.

Toți cei patru se uită la bolidul de un sfert de milion de euro

Ceva clar se întâmplă din moment ce Mirel Rădoi a lăsat pentru câteva minute fotbalul deoparte și a trecut la “inspectarea” Bentley-ului soției. Poate fi vorba despre o posibilă vânzare sau despre un vopsit exterior sau alte îmbunătățiri. Cert este că doar părțile implicate cunosc adevărul. Într-un final, cei patru au purtat o discuție amicală, cu zâmbetul pe buze, semn că îi leagă o prietenie mai veche.

(CITEȘTE ȘI: ȘI-A CONSTRUIT UN MEGA-PALAT DIN BANII DE LA ARABI)

Iar dacă ținem cont că unul dintre amicii lui Mirel Rădoi a plecat cu bolidul de un sfert de euro din locul unde era parcat, atunci nu mai este loc de niciun comentariu. Selecționerul echipei naționale e liniștit, a lăsat Bentley-ul pe mâini bune. Acum rămâne de văzut unde va ajunge “bijuteria”: în service sau în alt garaj!

Mirel aruncă o privire spre Bentley

Mașinile, pasiunea lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a câștigat aproximativ 15 milioane de euro în cariera lui de fotbalist și, cum este un tip echilibrat, s-a asigurat probabil până la sfârșitul vieții! Are însă o pasiune costisitoare, pe care și-o permite, fără să ”sufere”: mașinile! Mirel Rădoi a luptat ca viața să i se schimbe în bine de cum a îmbrățișat cariera de fotbalist. La începutul ei, bani puțini, iar pasiunii lui pentru mașini i-a ”închinat” o Dacie 1310. Se întâmpla pe când evolua la Extensiv Craiova, în 1999. A urmat transferul la Steaua, a crescut și remunerația…

(NU RATA: FOSTUL ”GINERICĂ” AL LUI GIGI BECALI ȘI-A COMANDAT ULTIMUL MODEL DE BRABUS SUNT DOAR 10 EXEMPLE ÎN LUME, IAR PREȚUL E PE MĂSURĂ: 600.000 €!)

A plecat apoi în Emirate, unde a jucat șapte ani și a câștigat o avere. Astfel că a bifat o listă lungă de bolizi: Audi A8 (100.000 euro), Bentley Continental GT (200.000 euro), Mercedes E-Klasse (70.000 euro), BMW X6 (90.000 de euro), Aston Martin (150.000 de euro)… Iar cireașa de pe tort, un Bentley de 250.000 de euro!

Unde a jucat și ce avere a strâns actualul selecționer

Aproximativ 15 milioane de euro sunt banii pe care Mirel Rădoi i-a strâns ca jucător. La Steaua a avut 350.000 de euro pe an, dar lovitura a dat-o în 2009, când a plecat în țările arabe. Aproape șapte ani prolifici financiar pentru actualul antrenor al naționalei de tineret, în Emiratele Arabe Unite, Qatar și Arabia Saudită. În 2009, a semnat cu Al Hilal (1,4 milioane de euro pe an).

(VEZI AICI: ELEGANTUL DOMN DAN ȘI-A ”ALINIAT” SUPER-MAȘINILE DE 2 MIL. € ÎN FAȚA VILEI DIN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

După doi ani, Rădoi s-a transferat la Al Ain (2,7 milioane), unde a jucat trei sezoane. A urmat Al Ahli (2,5 milioane), iar finalul carierei de fotbalist l-a prins la Al Arabi (800.000 de euro pentru patru luni). O parte a banilor a fost investită de Mirel Rădoi în case și apartamente, atât în România, cât și în Emirate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...