Silicoanele Biancăi au explodat?! Sutienul nu i-a putut masca problemele!

Publicat: 02/11/2019 | 23:08

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul șocante. Pe lângă problemele din plan sentimental, Bianca Drăgușanu pare să aibă de furcă și cu silicoanele. (CITEȘTE ȘI: BOTE, DECLARAȚII ÎN SUPER-EXCLUSIVITATE DESPRE DIVORȚUL BIANCĂI)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini uluitoare, care ar arăta că sexoasa blondină se confruntă cu o problemă destul de complicată. (NU RATA: ANNA LESKO & DJ VINNIE AU SEMNAT ”ACTELE DESPĂRȚIRII”)

Totul ar fi ieșit la iveală după ce Bianca Drăgușanu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază extrem de sexy pe una dintre plajele de lux pe care le-a vizitat recent. În imaginea cu pricina, „scăpată” pe Instagram, se distinge o umflătură destul de inestetică în zona inferioară a sânului drept. Ceea ce ar putea sugera că ”bijuteriile” în care vedeta a investit enorm de mulți bani s-au ”deteriorat”. Nu este exclus ca, în următoarea perioadă, sexoasa blondină să ajungă pe mâna medicului estetician pentru remedierea problemei. Cu siguranță, site-ul nr.1 din România o să vă țină la curent cu toate noutățile. (NU RATA: CELEBRUL CHEF DE LA PRO TV A DIVORȚAT OFICIAL! SOȚIA A CERUT „CULPA EXCLUSIVĂ”, DAR JUDECĂTORII AU STABILIT CĂ…)

Detaliul care sugerează că Bianca ar avea probleme cu silicoanele a „scăpat” pe Instagram

La Urgențe, după ce ar fi fost agresată de soț

Potrivit declarațiilor făcute de unii apropiați ai vedetei, ea ar fi fost agresată de patru ori de când și-a început povestea de dragoste alături de cunoscutul afacerist. În urma unor lovituri, fosta moderatoare TV s-ar fi ales cu o coastă fisurată, episod confirmat și de surse medicale de la Spitalul de Urgență Floreasca. (NU RATA: I-A ÎNFIPT FURCULIȚA ÎN MÂNĂ CÂND A AFLAT DE DIVORȚ)

„Au fost patru episoade de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. (…) este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, (…) i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, au declarat prieteni ai frumoasei blonde.

Bianca & musculosul, ciocnire în parcare

În urmă cu o lună și jumătateD.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, informații uluitoare despre un episod violent care s-a petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău. (VEZI AICI: PRIMA REACȚIE A LUI VICTOR SLAV, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A ANUNȚAT CĂ DIVORȚEAZĂ)

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, între Bianca Drăgușanu și soțul ei, care se aflau la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și musculos a izbucnit un conflict presărat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant. În drumul lor spre parcare, afaceristul ar fi strâns-o de gât și ar fi lovit-o de trei ori pe soția sa. Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-ar fi agresat soția, musculosul, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant, unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi. (VEZI ȘI: SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU A CONFIRMAT DIVORȚUL)

Bianca a depus actele de divorț

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU SE MÂNDREȘTE CU SORA EI. CÂT DE SEXY ESTE OANA)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. (NU RATA: AMĂNUNTE ORIPILANTE APAR ÎN DOSARUL POMPIERULUI CARE A ÎNJURAT MORȚII DE LA ”COLECTIV”! PROCURORII AU FOST SCANDALIZAȚI CÂND…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)