Acasă » Exclusiv » Bodyguarzii din NUBA au coborât-o de pe masă pe fosta premiantă de la ”Next Top Model”!

Bodyguarzii din NUBA au coborât-o de pe masă pe fosta premiantă de la ”Next Top Model”!

De: Alexandru C. 22/12/2019 | 17:03

Atunci când avea doar 15 ani, frumoasa Laura Giurcanu a reușit să dea o adevărată lovitură de imagine, câștigând ”Next Top Model by Cătălin Botezatu”. Mulți nu ar fi crezut că puștoaica din București va avea vreo șansă, însă Laura a depășit toate așteptările și le-a învins în finală pe moldovencele Iulian și Sandra. Victoria i-a adus Laurei și o sumă consistentă – 70.000 de euro -, devenind și posesoarea vizei ”Next Top Model”. Anii au trecut, iar Laura Giurcanu nu mai este puștoaica de altădată. S-a transformat într-o femeie care pune bărbații ”pe jar”, iar atunci când se distrează o face la superlativ. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Laura Giurcanu la NUBA, iar distracția a culminat cu… intervenția bodyguarzilor. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA LAUREI GIURCANU, DUPĂ CE BROMANIA A FOST FELICITAT PENTRU PRESUPUSA RELAȚIE PE CARE AR AVEA-O CU…)

Cu ani în urmă, atunci când se pregătea să participe la ”Next Top Model by Cătălin Botezatu”, Laura Giurcanu se caracteriza drept o persoană competitivă și, mai ales, plină de energie. „Dacă îmi propun să fac ceva pun trup, minte și suflet ca să reușesc. Iau orice mi se întâmplă acum ca pe o provocare căreia sper să-i fac față”, spunea Laura, la vremea respectivă. Focoasa vedetă nu se dezminte nici acum, iar o ieșire la NUBA, alături de alți prieteni și de… BRomania – Matei Dima – nu poate fi decât un motiv pentru o petrecere de pomină.

O sete teribilă

Laura Giurcanu știe cum să facă față tuturor provocărilor, iar atunci când este vorba despre o seară de neuitat se află, literalmente, în pole-position. Lipsită de inhibiții, fosta câștigătoare ”Next Top Model by Cătălin Botezatu” s-a simțit în ”elementul” său la NUBA, fiind 100% energie pozitivă, după cum se caracteriza chiar ea cu ani în urmă. Flancată de Matei Dima – BRomania, prietenii știu de ce 🙂 -, Laura Giurcanu s-a încălzit corespunzător, iar, atunci când setea a crescut în intensitate, a dus sticla la gură și s-a răcorit. (VEZI ȘI AICI: BROMANIA & SEXOASA LUI RĂZVAN ȘI DANI S-AU PLICTISIT RECIPROC ÎN NUBA!)

Laura și-a potolit setea

Având în vedere atmosfera incendiară din club, nici nu este de mirare că Laura a mai dat o lovitură de imagine, însă, de data aceasta, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost nevoie și de… intervenția bodyguarzilor, la un moment dat. Atmosfera nu s-a tensionat, din senin – așa cum s-ar putea crede -, doar că în centrul atenției s-a aflat frumoasa și nonconformista Laura.

Bodyguarzii au dat-o jos de pe masă

Viața de club implică nu numai antren, dansuri provocatoare, șampanie scumpă Armand de Brignac și DJ renumiți, ci și unele excese ale participanților. Licorile Zeului Bachus sunt esențiale în astfel de situații, iar petrecăreții, din dorința de a se simți cât mai bine, ajung, uneori, pe mese. Așa s-a întâmplat și în cazul Laurei Giurcanu, vedeta fiind atât de ”prinsă” de atmosferă încât a dorit să fie ceva mai… sus decât ceilalți. A reușit asta, numai că bodyguarzii au rămas insensibili și au dat-o jos, aducând-o… cu picioarele pe pământ. (NU RATA: BROMANIA TRECE LA URMĂTORUL NIVEL: ”ATUNCI MI-A VENIT IDEEA!”)

Laura Giurcanu, alături de BRomania, distracție la superlativ

Nu mă încântă ideea de «Hai să facem nişte acte»”

Laura Giurcanu trăiește, de câteva luni, o poveste de dragoste cu Cesar, un tânăr chipeș care ar fi cucerit-o. Relația celor doi a evoluat cu pași rapizi și… recent, iubitul șatenei și-a luat inima-n dinți și a pus marea întrebare. Laura Giurcanu n-a stat pe gânduri și a acceptat să îi fie alături lui Cesar, la bine și la greu. (VEZI ȘI: “REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A FĂCUT O CRIZĂ DEPRESIVĂ ÎN MATERNITATE)

”Sunt foarte pregătită și încântată să mă așez la casa mea. În schimb, de nuntă, nu! Nu sunt nici pregătită și nici încântată, dar mie îmi place să stau acasă, să gătesc, să fac curat. Mi se pare foarte relaxant. Nu mă așteptam să mă ceară în căsătorie. Eu veneam după un zbor lung, am ajuns acasă și s-a întâmplat. A fost la noi acasă, pe canapea, exact cum îmi doream. Nu am visat niciodată să fie într-un loc cu mulți oameni, să se uite la noi foarte multă lume… (NU RATA: CU CINE ŞI-A PIERDUT VIRGINITATEA LOREDANA CHIVU)

Nu-mi place să atragem noi atenția, contrar meseriei mele. Am plâns o oră, două, am sunat pe toată lumea… Cum se face! Relația noastră este cel mai liniștitor lucru care mi se putea întâmpla, e o avalanșă de sentimente pozitive! El mi-a scris poezii, e foarte romantic. M-a cucerit cu gesturi micuțe, mi-a adus de fiecare dată flori în ghiveci. Eu, în schimb, am fost mai teroristă puțin, dar acum sunt cea mai iubitoare! (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, IMAGINI +18 LA PLAJĂ)

Nu mă încântă ideea de «Hai să facem nişte acte, să fim legaţi forever» și nici de o nuntă cu 300 de invitaţi. Va fi ceva mic, restrâns, cu familia și prietenii. Nu mă încântă ideea unei nunți mari, n-am nici timpul și nici răbdarea necesare să organizez așa ceva. Asta îi spuneam şi mamei. Nu m-am văzut niciodată în rochie de mireasă. (…) Există certuri. Sunt chestii atât de banale. Dacă suntem puţini irascibili într-o zi, putem să ne certăm…”, a mărturisit Laura Giurcanu pentru Viva! (VEZI ȘI AICI: LOREDANA CHIVU TUNĂ ȘI FULGERĂ DUPĂ CE A APĂRUT CU …)

Laura Giurcanu, competitivă la toate capitolele

Laura Giurcanu, suspendată la Bac

Laura Giurcanu a trecut printr-o experiență pe care nu o poate uita, chiar dacă – mai bine mai târziu decât niciodată, se spune – până la urmă totul a reintrat în normalitate. Vedeta a fost suspendată după examenul la limba engleză pe care l-a dat în timpul sesiunii de bacalaureat.

„Povestesc asta o singură dată, ca să nu fie discuții. Mi-am pus telefonul pe normal și eram în sală de bagaje să-l las, când a început un profesor să țipe la mine că întârzii și l-am uitat la mine în buzunar la geacă și nu l-am mai simțit. Eu aveam impresia că l-am lăsat. În mijlocul examenului la engleză la LISTENING a sunat. Am stat, mi-am terminat examenul și apoi am discutat cu directoarele si, indiferent că nu am făcut nimic că telefonul era în geacă și geaca pe scaun, tot am fost suspendată. Am avut o zi proastă și asta e, viața merge înainte”, a mărturisit, la un moment dat, Laura Giurcanu. (CITEȘTE ȘI: WHAT’S UP, EVACUAT DE BODYGUARZII DE LA NUBA & BĂGAT ÎNTR-UN TAXI)

A călătorit în toată lumea

În mediul online, pe Facebook, Instagram, dar și pe YouTube, Laura Giurcanu este în formă maximă. Șatena are tot ce și-ar putea dori o tânără la vârsta ei: un succes enorm în social media, persoane care îi apreciază postările și, cel mai important, o viață personală împlinită. La vârsta de 22 de ani, tânăra se laudă cu o carieră de model, un job la care visează multe tinere, dar totodată se bucură și de un succes enorm în mediul online, datorită vlogurilor sale. (VEZI ȘI AICI: SEXOASA & EX-UL S-AU IGNORAT ÎN PUBLIC!)

Laura a început să cocheteze cu modellingul pe vremea când era în școala generală. De-a lungul timpului, tânăra a avut numeroase colaborări cu artiști celebri precum The Weeknd, a pozat pentru unele dintre cele mai cunoscute reviste, printre care Vogue, Elle, Cosmopolitan, Glamour și Grazia. A călătorit în toată lumea, din New York, Paris, Milano, până în Seul, Istanbul, Berlin, Beijing și a defilat pe podiumurile lumii. În 2015, Laura Giurcanu şi-a creat un vlog pe Youtube, iar contul său este urmărit de zeci de mii de persoane. (VEZI ȘI AICI: INNA A FĂCUT MEGA-SHOW PE MASĂ ÎN NUBA! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA PARTY-UL DE 33 DE ANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...