Home » Exclusiv » Bogătașul român din Top 100 Forbes îi cere în instanță fostei logodnice să-i înapoieze inelul & cadourile!

Bogătașul român din Top 100 Forbes îi cere în instanță fostei logodnice să-i înapoieze inelul & cadourile!

De: I.D. 03/01/2020 | 22:52

Lumea bună este zguduită de o controversă cu tentă sentimentală, în mijlocul căreia se află un celebru bogătaș – prezent în TOP 100 Forbes – și cea care, o perioadă destul de lungă de timp, i-a ”furat” inima și l-a determinat să se transforme într-un romantic… cu dare de mână. Îndrăgostit până peste urechi de cunoscuta designeriță, faimosul bogătaș a fost chinuit și de teribile crize de gelozie, astfel că – simțindu-se ”tradus” de aleasa inimii sale – a angajat o firmă de detectivi particulari pentru a merge pe urmele femeii zburdalnice. Urmărirea a dat rezultate, însă nu cele dorite de milionar. Logodnica Alexandra l-ar fi „tradus” într-adevăr pe iubitul gelos cu un alt milionar, iar de aici și până la o dispută de proporții nu a mai fost decât un pas. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, informația momentului în această telenovelă plină de suspans. (CITEȘTE ȘI: EBA & TOMATĂ, ÎN INSTANȚĂ PENTRU ”CUSTODIA” FETIȚEI LOR!)

Relația dintre milionarul prezent în TOP 100 Forbes și frumoasa Alexandra a mers ca unsă o vreme, cei doi bucurându-se, din plin, unul de celălalt, iar totul părea să ducă către un mariaj așteptat de toți cei din anturajul lor. Party-uri stropite cu șampanie Armand de Brignac, cadouri scumpe… tot tacâmul! Numai că povestea de dragoste s-a năruit precum un castel din cărți de joc, iar momentul culminat l-a constituit decizia milionarului de a pune ”cozi” pe urmele logodnicei.

Realitatea i-ar fi confimat omului de afaceri cele mai negre bănuieli care îi provocau insomnii. Lovit în amorul propriu, acesta a decis să taie în carne vie și să o ”rupă” cu logodnica Alexandra, cu atât mai mult cu cât informațiile obținute de detectivi ar fi fost, din punctul său de vedere, de netăgăduit. (VEZI ȘI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)

L-ar fi ”tradus” cu un alt milionar, într-un ”cuibușor de nebunii”…

Spre surpriza uriașă a milionarului prezent în TOP 100 Forbes, logodnica Alexandra ar fi frecventat un ”cuibușor de nebunii” deținut de un alt… milionar, fost deținător de funcție de conducere la o vestită fabrică de vinuri. Apartamentul, aflat într-un bloc exclusivist din centrul Capitalei, ar fi fost unul închiriat doar pentru astfel de aventuri, designerița nefiind singura care i-ar fi călcat pragul. Și alte domnișoare participau la astfel de distracții sexuale, iar milionarul respectiv nu ar fi avut scrupule, chiar dacă soția sa îl aștepta la domiciliul conjugal. (NU RATA: I-AM FILMAT LA CUMPĂRĂTURI. MILIONARUL ŞI IUBITA FOTOMODEL, ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU NAŞTERE!)

În apartamentul din centrul Capitalei aveau loc, pare-se, adevărate orgii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că – la un moment dat – în timp ce se afla întinsă pe canapeaua din “cuibușor”, designerița cunoscută a fost fotografiată de milionar. Poza a ajuns la o altă tânără, iar aceasta a primit invitația de a participa… la un show… între două fete.

Milionarul prezent în TOP 100 Forbes ar fi angajat detectivi pentru a-și urmări logodnica

Milionarul prezent în TOP 100 Forbes a trecut ”la fapte”

Bineînțeles, astfel de informații compromițătoare l-ar fi afectat  serios pe milionarul ”tradus”. Iar acesta, pus în fața crudului adevăr și având orgoliul rănit, a decis să o pedepsească drastic pe logodnică. A încetat să-i mai facă toate poftele și să o mai “finanțeze”. În plus, i-a luat și mașina care îi aparținea, dar cu care partenera lui “zburda” prin Capitală. A lăsat-o, practic, fără nimic și a obligat-o să o ia de la zero. (VEZI ȘI AICI: FIICA UNUI CELEBRU MILIONAR DIN ROMÂNIA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT TERIBIL!)

Până să afle că iubita îl ”traduce”, cunoscutul bogătaș din România i-ar fi oferit acesteia chiar și un inel de logodnă. Astfel că, logic, urma nunta.  „Infidelitatea” comisă în respectivul ”cuibușor de nebunii” a anulat, însă, toate planurile. În ultimele luni de relație, logodnica milionarului ar fi ajuns chiar să-și facă planuri de viitor pe banii acestuia, cu atât mai mult cu cât era un om bun la suflet și, mai ales, plătitor de nota 10. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI DE NECREZUT! JORJE A APĂRUT LA PLAJĂ CU SOȚIA + ”AMANTA” IOANA FILIMON)

I-a cerut înapoi inelul de logodnă și cadourile

Potrivit surselor DAS, categoria A, bogătașul prezent în TOP 100 Forbes i-a ”confiscat” mașina creatoarei de modă, după care i-a cerut înapoi… inelul de logodnă pe care i-l dăruise, plus alte cadouri oferite de-a lungul timpului.

Mai mult, afaceristul ar acuza-o pe creatoarea de modă că l-ar fi „tradus” nu doar cu celălalt milionar, ci și cu un interlop și cu un alt băiat de oraș care ar fi “introdus-o” la o partidă de sex în cinci!

Totodată, bogătașul s-a confesat apropiaților că logodnica l-ar fi “tradus” de nenumărate ori cât timp el s-a aflat în închisoare. A avut, însă, puterea să o ierte de fiecare dată, dar episodul ”cuibușor de nebunii” l-a determinat să reconsidere întreaga relație și să vadă viitorul personal cu alți ochi. Mai mult, milionarul a depus și o plângere penală prin care o acuză pe designeriță de șantaj și înșelăciune. (VEZI ȘI AICI: CUNOSCUTUL AUREL TĂMAȘ ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU…)

Bogătașul prezent în TOP 100 Forbes i-a ”confiscat” mașina creatoarei de modă și i-a cerut înapoi… inelul de logodnă

Poziția logodnicei: ”I-am gătit, i-am dat adrenalină, i-am ținut mintea vie…

Bineînțeles, designerița a reacționat, la rândul ei, susținând că milionarul prezent în TOP 100 Forbes nu are dovezi din care să reiasă că l-a înșelat și că, de altfel, era un bărbat cuprins, în repetate rânduri, de crize de gelozie nejustificate.

“Noi ar fi trebuit să facem cununia civilă la mijlocul lunii august, dar am decis să ne despărțim. Nu mai suntem împreună din luna iulie, de când nu am mai primit nimic de la el. El este prea gelos și crede că l-am înșelat, dar nu are dovezi. Nici nu are de unde fiindcă i-am fost fidelă când eram împreună”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, creatoarea de modă.

Logodnica Alexandra susține că și ea i-a făcut diverse cadouri bărbatului cu care ar fi trebuit să se căsătorească și că i-a oferit acestuia întreaga sa dragoste. (NU RATA: CÂT TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ GIOVANI BECALI PENTRU A SCĂPA DEFINITIV DE FOSTA…)

Logodnica vrea să vândă inelul pentru a plăti avocații

Logodnica faimosului milionar spune că numai în filme se poate vorbi despre returnarea unui inel de logodnă și, dacă se ajunge într-o astfel de situație, atunci și fostul logodnic ar trebuie să-i înapoieze o brichetă de 1.000 de euro pe care i-a făcut-o cadou. Plus parfumurile exclusiviste, doar unul dintre ele costând 2.000 de lei. Da, visase să îmbrace rochia de mireasă, însă acum nu ar mai face asta.

Mi-a cerut înapoi și inelul de logodnă, dar i-am zis că îl voi vinde ca să plătesc avocații să mă reprezinte în cazul plângerii penale pe care mi-a făcut-o. Doar în cărți și în filme se dau inelele de logodnă înapoi. În realitate, este altfel! Dacă el vrea inelul, atunci să-mi dea și el bricheta de 1.000 euro pe care i-am făcut-o cadou și parfumurile exclusiviste (n. red. – omul de afaceri susține că aceste cadouri erau cumpărate tot din banii lui).

Am plătit și 2.000 de lei pe un singur parfum. De două luni sunt singură și câștig bine din munca mea. Nu am nevoie să fiu întreținută. Am vrut să fac nuntă cu el, pentru că am visat ca, la 30 de ani, să îmbrac rochia de mireasă. Dar nu mai vreau acum. El știe ce femeie a pierdut. I-am gătit, i-am dat adrenalină, i-am ținut mintea vie…”, a încheiat cunoscuta designeriță. (CITEȘTE ȘI: AMNA ȘI SOȚUL, FILMAȚI ÎMPREUNĂ LA 6 LUNI DE LA DIVORȚ)

Milionarul și cunoscută designeriță, în fața judecătorilor

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei informații senzaționale. Fiindcă nu a reușit să o convingă pe logodnică să îi înapoieze inelul de logodnă și cadourile pe care i le-a dăruit de-a lungul timpului, milionarul prezent în TOP 100 Forbes s-a decis să acționeze… pe cale legală, astfel că – la sfârșitul anului trecut – a chemat-o în judecată pe fosta logodnică, termenul primei înfățișări urmând a fi stabilit în perioada următoare.

Milionarul nu ar fi putut să ierte presupusele aventuri ale Alexandrei, deși aceasta își susține, în continuare, punctul de vedere, afirmând că nu l-a înșelat niciodată pe bărbatul cu care urma să se căsătorească. Bineînțeles, vă vom ține la curent cu toate amănuntele legate de acest proces extraordinar, aflat în derulare, între cei doi foști iubiți. (VEZI ȘI AICI: CE S-A ALES DE MISTY, TÂNĂRA PENTRU CARE KEO A PĂRĂSIT-O PE ANDREEA BĂLAN ÎN 2014)

Cine deține dovezi sau informații despre acest subiect ne poate scrie la [email protected]cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Anunţ-şoc dinspre americani! Următoarea ţară invadată după ce Rusia a atacat Ucraina:
Anunţ-şoc dinspre americani! Următoarea ţară invadată după ce Rusia a atacat Ucraina: "Necesitate de a...
FOTO. Tania Budi, zeiță în costum de baie. Arată demențial la 54 de ani!
FOTO. Tania Budi, zeiță în costum de baie. Arată demențial la 54 de ani!
Cel mai frumos SUV european lansat recent, copiat de americani
Cel mai frumos SUV european lansat recent, copiat de americani
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei punga
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei...
Operațiunea Unthinkable! Planul lui Churchill de a INVADA Uniunea Sovietică....
Operațiunea Unthinkable! Planul lui Churchill de a INVADA Uniunea Sovietică....
Se opreşte războiul! Sunt gata de ACORDUL FINAL. Au dat anunţul în miez de noapte
Se opreşte războiul! Sunt gata de ACORDUL FINAL. Au dat anunţul în miez de noapte
El e atacatorul Margheritei de la Clejani, a fost identificat de către autorități. Care sunt capetele de acuzare care i se aduc bărbatului
El e atacatorul Margheritei de la Clejani, a fost identificat de către autorități. Care sunt...
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86 pe gratis!”
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86...
Cazarea Biancăi din Grecia a costat cât o garsonieră în Militari! Cât a putut să dea pe sejur
Cazarea Biancăi din Grecia a costat cât o garsonieră în Militari! Cât a putut să...
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Jumătate din Europa va fi iradiată dacă ruşii provoacă un acident nuclear la Zaporojie? Trebuie să luăm pastile cu iod? Ce spun experţii
Jumătate din Europa va fi iradiată dacă ruşii provoacă un acident nuclear la Zaporojie? Trebuie...
Se dau bani mai mulţi la pensie! Primesc 40% în plus de la stat. E oficial
Se dau bani mai mulţi la pensie! Primesc 40% în plus de la stat. E...
Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie
Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Înșelătorie cu nunta lui George Simion! Cum sunt păcăliți românii
Înșelătorie cu nunta lui George Simion! Cum sunt păcăliți românii
Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe. De la ce a pornit totul: ”Nu o să-l cheme nimeni la nunți”
Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe. De la ce a pornit...
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel
Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel
Turistă UMILITĂ în restaurantul unui hotel de 4 stele din Eforie Nord. Ce i s-a cerut să facă
Turistă UMILITĂ în restaurantul unui hotel de 4 stele din Eforie Nord. Ce i s-a...
Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii
Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii