Celebra campioană olimpică a primit un super-inel! Doar Lady Di a mai purtat unul identic

Publicat: 26/03/2019 | 23:21

Se anunță nuntă mare în lumea sportului românesc! Una dintre cele mai mari sportive de la noi din țară se căsătorește cu tatăl copilului ei. Fosta campioană olimpică din 2004 a primit de la viitorul soț un inel de logodnă identic cu cel purtat de Lady Di. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii neștiute legate de fericitul eveniment. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNCELE LUI MAYWEATHER AU FĂCUT ÎNCĂ O VICTIMĂ ÎN DUBAI! AVEM IMAGINI CU ”BRIGADA ORADEA” ȘI SUPERSTARUL…)

În urmă cu mai mulţi ani, pe vremea când era sportivă de performanţă, Camelia Potec ar fi fost intens curtată de Prinţul Albert de Monaco. Lucru confirmat chiar de Doina Sava, antrenoarea Cameliei. În timpul concursului Mare Nostrum din Monte Carlo, din 2000, Prinţul s-ar fi îndrăgostit de înotătoarea din România, însă românca nu i-a împărtășit sentimentele. Ulterior, Prinţul Albert s-a căsătorit tot cu o fostă înotătoare, Charlene Wittstock. Iar fosta campioană olimpică la natație a fost cerută în căsătorie la sfârșitul anului 2017, după doar șapte luni de relație. (CITEȘTE ȘI: ROXANA DOBRE A PĂRĂSIT PALATUL LUI FLORIN SALAM?! IMAGINILE CARE ALIMENTEAZĂ SPECULAȚIILE LEGATE DE DIVORȚ)

„De mică îmi doream un astfel de inel. Eram îndrăgostită de Lady Di”

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut detalii și declarații exclusive despre nunta care se anunță grandioasă. În trecut, Camelia Potec a fost, pur și simplu, fascinată de Lady Di. Așa că, atunci când iubitul ei a decis să facă pasul cel mare, să o ceară în căsătorie, acesta și-a dorit ca inelul de logodnă să fie unul special. Bărbatul și-a dorit să o impresioneze pe fosta sportivă și a comandat un inel de logodnă identic cu cel primit de prințesa Diana. O superbă bijuterie în centrul căreia tronează un safir oval, ce este înconjurat de 14 diamante mici grupate într-un decor elegant.

 „De mică îmi doream un astfel de inel. Eram îndrăgostită de Lady Di. Bijuteria a fost o surpriză din partea viitorului meu soț”, a declarat Camelia Potec, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Camelia Potec a primit un inel identic cu cel purtat de Lady Di

Nașa fetiței a fost Gabi Szabo

Camelia Potec şi partenerul său au devenit părinţi anul trecut, după ce în viaţa lor a apărut Ioana Caelia. Fosta campioană a avut o sarcină dificilă în primele luni, cu restricții alimentare și stări de rău. Cu multă răbdare, sportiva a reușit să treacă peste perioada mai puțin plăcută, iar acum este o mămică fericită și împlinită. În luna noiembrie a anului 2018, a fost mare sărbătoare în familia Cameliei Potec. Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie și-a creștinat fetița, a cărei nașă a fost nimeni alta decât… Gabi Szabo. (NU RATA, AICI: BOȘII DE LA KANAL D L-AU SCOS DIN GRILĂ, IAR VICTOR SLAV S-A REORIENTAT! CE ”JOB” ȘI-A GĂSIT NOAPTEA, PRIN CLUBURI)

Diana a ales un inel de logodnă cu un safir oval 

Lucruri mai puțin știute despre inelul de logodnă al prințesei Diana

Inițial, prințul Charles a făcut cererea în căsătorie fără un inel de logodnă, insistând ca Diana să ia în considerare implicațiile rolului de soție a sa, înainte de a accepta. Totuși, Diana avea nevoie de puțină încurajare și, după ce a spus “Da”, firma de bijuterii Garrard i-a prezentat o selecție de inele de logodnă din care să aleagă. Diana a ales un inel cu un șafir oval, care avea 18 carate și era înconjurat de 14 diamante mici grupate într-un decor elegant. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATORUL DE LA ANTENĂ ȘI-A ASUMAT PUBLIC ÎMPĂCAREA CU FOSTA!)

Bijuteria putea fi găsită în catalogul firmei de bijuterii Garrard și putea fi achiziționată de oricine pentru prețul de 28.000 de lire sterline (în 1981). La început, inelul de logodnă a cauzat puțină agitație, atât în rândul familiei regale, cât și în rândul populației, când s-a descoperit că acesta nu fusese creat în mod special pentru Diana. Totuși, preferințele viitoarei mirese au fost mai puternice decât acele preocupări, iar safirul a devenit un simbol elegant al angajamentului dintre cei doi. (NU RATA, AICI: AM FILMAT-O PE NETI SANDU PE O ALEE DIN HERĂSTRĂU, ÎMBRĂȚIȘATĂ CU…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...