Acasă » Cancan News » Cum a „strălucit” doamna Viggo în plină noapte + Ce instructaj i-a făcut Bianca Drăgușanu doamnei „Fester” + Măruță, „reinventat” pe YouTube

Cum a „strălucit” doamna Viggo în plină noapte + Ce instructaj i-a făcut Bianca Drăgușanu doamnei „Fester” + Măruță, „reinventat” pe YouTube

De: Delina Filip 05/03/2022 | 13:00

Scene incendiare s-au petrecut la Brasserie, unde în „rol principal” a fost Alexandra Cerchez, soția lui Ionuț Marin ”Viggo”. Atracția serii, bustul brunetei, care, pur și simplu, a ”explodat” în văzul tuturor. Imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă nu trebuie ratate! La fel cum nu ar trebui să ratați primul episod din seria ”Calificatelor”! Bianca Drăgușanu este piesa de rezistență a acestei prime povestiri! Sfaturi prețioase, de viață, avea să-i dea prietenei sale, Alice Constantinică, nimeni alta decât fosta soție a lui Codrin Ștefănescu. Iar Cătălin Măruță a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre banii câștigați din YouTube, dar și despre experiențele avute cu invitați precum Mihai Bendeac.

Bruneta Alexandra Cerchez se ține bine la brațul lui Ionuț Marin, nimeni altul decât asociatul lui Cătălin Botezatu în brandul “Viggo”. Dar afacerile trec, automat, pe locul al doilea. Despre femeia care a dat frâu imaginației masculilor din jur, într-o noapte de început de primăvară, la celebra Brasserie, este vorba acum. Alexandra și Ionuț treceau pragul restaurantului, unde urma o mare petrecere. Ca de obicei, de altfel.

(VEZI AICI: PFOAAA! A RĂVĂȘIT BRASSERIA MAI TARE CA PANDEMIA! DOAMNA VIGGO, O FRUMUSEȚE DE SFÂRCULEȚ ȘI SÂNIȘORI…! EXPLOZIE FOTO)

Doamna Viggo, în „recital”

Doamna Viggo a dat șah-mat la ieșire (Foto: CANCAN.RO)

Cei doi, alături de buni prieteni, au făcut spectacol acolo, între vedete din showbiz, oameni de afaceri, băieți și fete de oraș. Și-au alintat papilele gustative cu bunătăți și au savurat băuturi fine. Finalul a fost însă de excepție, la ieșirea din local.

Doamna Viggo avea să dea “recital” atunci când și-a ”dezvelit” bustul mai mult decât generos. Luminile au ”pălit”, iar ochii celor din jur au sclipit. Soția lui Ionuț Marin nu s-a intimidat, ba chiar a fost stăpână pe ea.

Alexandra a dat șah-mat în crucea nopții. “Spectacolul” a durat câteva minute, timpul de care domnul Viggo a avut nevoie pentru a-și ”orienta” soția către mașină. Și apoi, direct către acasă au luat-o!

Bianca Drăgușanu, la ora de sfaturi „calificate”

Bianca Drăgușanu și-a luat prietena și a “descins” într-o cafenea pe care multe vedete din showbiz o calcă. Cele două au avut ceva de discutat, în particular, iar, după scurt timp, o a treia divă poposea la masa lor. Alice Constantinică, supranumită și “Crețofolina”, își făcea apariția, val-vârtej, și se instala, confortabil, pe scaun. Începea distracția în trei.

Bianca Drăgușanu și Alice Constantinică s-au întâlnit la o cafenea, unde blondina i-a dat câteva sfaturi „de oraș” (Foto: CANCAN.RO)

Și cine să aibă cuvântul de început dacă nu Bianca Drăgușanu? Cele trei ”calificate” au părut să pună la cale planuri ”mărețe”, doar că, după un timp, iubita lui Gabi Bădălău avea să se concentreze asupra ”fostei” lui Codrin Ștefănescu. Adevărate sfaturi, chiar ponturi, demne de urmat, a avut, cel mai probabil, de oferit fosta prezentatoare TV, acum, o afaceristă în toată regula. Iar Alice a ascultat învățămintele cu mare atenție.

(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU A BĂGAT-O ÎN ȘEDINȚĂ PE CREȚOFOLINA. SEXOASA BLONDĂ I-A DAT ”PONTURI” DOAMNEI “FESTER”, FOSTA BOSSULUI PSD)

Cele trei dive aveau să părăsească localul, după mai bine de o oră. În ușa cafenelei, Bianca și Alice au întârziat, însă, despărțirea. Parcă a mai fost ceva de spus. Altfel, interesante au fost și vestimentațiile lor. Bianca a preferat albul din cap până-n picioare: ochelari, palton cu guler din blăniță naturală, geantă și pantofi sport, în timp ce Alice a ales negrul: haină de blană, pantaloni mulați și cizme cât mai înalte.

Cătălin Măruță: „Banii din online nicio secundă nu au venit la mine”

Cătălin Măruță se declară mulțumit de opera sa de pe Youtube, întrucât unul dintre cele mai recente podcasturi ale sale, cu Laurențiu Reghecampf, a stat pe locul 1 în trending pentru mai multe zile, în două săptămâni înregistrând aproape 2,5 milioane de vizualizări.

„Aș fi ipocrit să spun că podcast-urile nu au fost urmărite și nu a contat că au avut un trafic bun, dar banii din online nicio secundă nu au venit la mine, ci la oamenii din echipă. Ca o sumă aproximativă, cred că aș putea să zic că mulți vloggeri ar putea să fie invidioși”, a spus Cătălin Măruță pentru CANCAN NEWS.

Cătălin Măruță despre banii din podcast, într-un an de activitate: “Mulți vloggeri ar putea să fie invidioși!” (Foto: CANCAN.RO)

De-a lungul timpului, vedeta de la Pro TV a moderat mai multe formate, printre care “Tonomatul DP 2”, “Plaja lui Măruță”, sau “Happy Hour” însă acum pare să-și fi găsit zona de confort, cu libertatea pe care o oferă internetul, în raport cu televiziunea,  despre care soțul Andrei susține că te îngrădește la nivel de timp, în dialogul cu invitații.

(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ DEZVĂLUIE CE SUMĂ IMENSĂ A PRODUS DIN PODCAST-UL SĂU ȘI ÎȘI “LINIȘTEȘTE” CONCURENȚA! “MULȚI VLOGGERI AR PUTEA SĂ FIE INVIDIOȘI!”)

„Mi-a plăcut să-l am pe Mihai Bendeac la podcast. La un moment dat, se crease o poveste că e hărțuit, dar el nu făcea nimic altceva decât să glumească la el pe Instagram. A fost un invitat care a venit un pic mai greu. (…) E un tip care nu apare la podcast-uri, cred că a fost al doilea podcast la care a venit”, ne-a mai povestit Cătălin Măruță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele