Cunoscuta prezentatoare TV nu renunță la doliu nici la aproape doi ani de la moartea soțului!

Publicat: 16/02/2020 | 23:09

Au fost căsătoriți timp de 15 ani, dar în anul 2013 au hotărât să se despartă. Totuși, destinul celor doi a devenit, din nou, unul comun, Raluca Moianu și soțul său, Marius Ancuța, luând decizia de a se împăca în 2017. Din păcate, după o luptă cu o boală incurabilă, Marius Ancuța a încetat din viață, în luna iulie a anului 2018. A fost o veste șocantă pentru toți cei care îl cunoscuseră și colaboraseră cu el, iar Raluca Moianu are și astăzi sufletul plin de durere. Cunoscuta prezentatoare TVR știe că viața trebuie să meargă mai departe, chiar și după ce pierzi pe cineva la care ai ținut enorm, însă nu a renunțat la doliu la aproape doi ani de la moartea lui Marius Ancuța. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă – în exclusivitate – imagini cu Raluca Moianu, încă îndoliată și răvășită de o pierdere ireparabilă. (CITEȘTE ȘI: RALUCA MOIANU, LA UN PAS DE TRAGEDIE. VEDETA ERA ÎN GRECIA CÂND S-A DEZLĂNȚUIT FURTUNA)

Marius Ancuța, fostul soț al Ralucăi Moianu, a cucerit milioane de români prin comentariile făcute la Eurosport. Dar, atunci când nu se afla ”la post”, Marius Ancuța putea fi găsit la cabinetul stomatologic – fiind și medic – sau la clubul de biliard și snooker pe care îl deschisese în Capitală. Dispariția sa a șocat, iar cei care îi apreciaseră munca au postat, în mediul online, mesaje emoționante.

“Ne știam de ani buni. Nu eram prieteni de pahar, deși am fi putut fi. De o jumătate de oră încerc să găsesc singurele poze pe care le am cu Mario. Mă învață poziția la masă și mă mustra că nu mă așez cum trebuie pe lovitură. Nu am alte amintiri în imagini cu Mario. Poate pentru că niciunul nu ne-am omorât cu astfel de ipostaze. Îmi va rămâne, însă, mereu în minte acest om minunat, cu un caracter de neclintit; un comentator cu o pasiune pe care cu greu o mai simți în zilele noastre. Din iarnă, de când am aflat că suferă de cancer pulmonar, am încercat să îl încurajez atât cât m-a lăsat. Pentru că da, Marius Ancuta era un om mândru și demn, în cele mai frumoase forme și nu acceptă milă nimănui. Am vrut să îl vizitez la spital. Mi- a răspuns politicos că nu e cazul. Nu pentru că nu ținea la mine, ci pentru că nu voia să îl văd metamorfozat. Alaltăieri, am vrut să-l sun. N-am făcut-o…N-am mai simțit atâta durere de la moartea mamei mele, răpusă tot de mârșavul cancer. Să călătorești frumos, doc! Și să poți jucă și privi snookerul și acolo unde te afli!”, a fost unul dintre mesale postate la vremea respectivă. (VEZI ȘI AICI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU RALUCA MOIANU ÎN DOLIU)

Raluca Moianu, încă răvășită de durere după moartea soțului

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins-o pe celebra prezentatoare TV într-o zi de februarie absolut normală. Raluca Moianu este încă în doliu și nu renunță la hainele negre, iar pe chipul ei se poate citi o tristețe adâncă, indusă și de faptul că trebuie acceptat inevitabilul, iar oameni alături de care ai trăit pot dispărea pentru totdeauna din cauza unui destin nemilos.

Raluca Moianu nu renunță la hainele de doliu

”Învățați să trăiți fără prezența lui fizică”

Când au decis să se despartă, în anul 2013, Raluca Moianu a spus că ea și Marius – chiar dacă porneau pe drumuri separate – aveau să rămână prieteni și ”într-o relație strânsă” datorită fetiței.  „Eu și soțul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni și vom rămâne într-o relație strânsă pentru că avem împreună o fetiță căreia îi vom acordă în continuare toată dragostea și atenția noastră”, a declarat, atunci, Raluca Moianu. Firește, se pot spune multe, există amintiri care nu pot fi șterse niciodată, iar relația dintre Raluca Moianu și soțul său a fost una specială. Chiar dacă au mai existat sincope, cei doi își mai dăduseră o șansă cu doar câteva luni înainte ca Marius Ancuța să se stingă din cauza nemiloasei boli incurabile.

“(…) Raluca Moianu, te îmbrățișez cu tot dragul și va doresc din toată inimă, și ție și Mărutei (n.red. – este vorba despre Mara, fiica Ralucăi Moianu și a lui Marius Ancuța), putere să acceptați și să învățați să trăiți fără prezența lui fizică. #parteabuna #gandurilemirelei”, a notat Mirela Retegan – o prietenă apropiată a familiei  – pe contul ei de Facebook, după ce Marius Ancuța a încetat din viață. (NU RATA: RALUCA MOIANU, MĂRTURISIRI DESPRE LUPTA CRÂNCENĂ CU DEPRESIA DUPĂ MOARTEA SOȚULUI: “ATÂT DE TARE M-A ÎNCERCAT VIAŢA, CĂ…”)

“Soțul meu mi-a spus înainte să moară că pleacă liniștit”

Înainte să își dea ultima suflare, Marius Ancuța i-a șoptit soției sale, Raluca Moianu, că părăsește această lume liniștit, împăcat. O altă dorință pe care i-a mărturisit-o a fost aceea că, deși va muri, el tot va comenta Campionatul Mondial de Snooker. Vedeta a spus că această dramă a făcut-o și mai puternică și că fiica ei, Mara Ilinca, i-a spus că nu își dorește să i se plângă de milă.

“Soțul meu mi-a spus înainte să moară că pleacă liniștit. (…). Soțul meu a fost un tip mândru și nu a fost nicio zi bolnav. Timp de 57 de zile a luat antibiotice foarte puternice. Statisticile spun că cei care sunt diagnosticați cu această maladie supraviețuiesc un an, un an și jumătate. (…). El a făcut tot ce a putut. (…). La un moment dat mi-a spus: «Și dacă am să mor, am să comentez Campionatul Modial de Snooker» . (…). A făcut un efort extraordinar în mai, pentru că el abia se mai ținea pe picioare. Ulterior, au fost niște săptămâni foarte urâte, a făcut radioterapie… dar au fost efecte pozitive pe o durată scurtă… slăbise… se schimbase. (…). El voia foarte mult ca eu să fiu fericită. (…). Copila mea e puternică, seamănă cu el, e mândră ca el și mi-a spus: «Nu vreau să mi se plângă de milă». (…)”, a declarat Raluca Moianu în emisiunea “Agenția VIP”. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ CE SOŢUL A IERTAT-O, FIIND ACUZATĂ DE INFIDELITATE, RALUCA MOIANU A FĂCUT ANUNŢUL! VEDETA ŞI-A MĂRIT FAMILIA: ”BINE AI VENIT, MICUŢULE…”)

Cum a murit soţul Ralucăi Moianu

Marius Ancuța s-a stins din viață după luni în șir în care s-a luptat cu o maladie mortală: cancer. Decesul a survenit pe 19 iulie 2018, iar la scurt timp după ce s-a aflat trista veste, pe rețelele de socializare au curs mesaje emoționante în memoria sa. Fostul comentator de la Eurosport, specializat în snooker, avea 50 de ani și se împăcase cu fosta soție, Raluca Moianu, alături de care locuia împreună cu fiica lor într-o vilă din cartierul bucureștean Pipera. Fostul soț al Ralucăi Moianu deținea în Capitală un club de biliard și snooker și era medic stamotolog. La cabinetul lui veneau numeroși jucători de snooker, printre care s-au numărat și englezii Ronnie O’Sullivan și Jimmy White. (CITEȘTE ȘI: I-A IERTAT INFIDELITATILE! O CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV DE LA NOI A REUSIT IN SFARSIT SA ISI IMBUNEZE FOSTUL SOT SI SA…)

Raluca Moianu a acceptat invitația celor de la emisiunea “OK! TV Online”, iar în cadrul interviului a vorbit și despre cea mai neagră perioadă din viața ei: moartea partenerului său de viață. “Ziarele au scris că am fost în depresie. Nu, nu am fost în depresie. Am fost, însă, foarte tristă. Anul de doliu este important, n-aş fi putut să încep o relaţie sau să mă mărit imediat. N-aş fi putut. Am prieteni foarte buni. Adică am avut norocul unor familii de prieteni extraordinari care au fost cu mine şi lângă mine, care m-au scos din stare de fiecare dată”, a spus Raluca Moianu în cadrul unui interviu mai vechi oferit Danei Săvuică, moderatoarea emisiunii “E OK! să fii vedetă?”. (NU RATA: CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV ȘI-A FĂCUT POFTELE SINGURICĂ ÎN MALL!)

Fiica Ralucăi Moianu și a lui Marius Ancuța, carieră în lumea sportului

Mara Ilinca, fara celor doi foști soți, adoră să joace baschet și își dorește să aibă o carieră frumoasă în acest sport. “Atunci când îi spun că: «Ai grijă că mă enervezi oficial!», se opreşte. Noi suntem prietene, sigur că teoria e foarte uşoară. Adevărurile sunt întotdeauna la mijloc. Întotdeauna trebuie să ştii când are nevoie de părintele din tine şi când de prieten. Eu cred foarte tare că alergăm în fiecare zi să facem bani ca să le oferim lor. Uităm că nu petrecem timp cu ei”, a spus Raluca Moianu într-o emisiune TV la începutul acestui an. (VEZI ȘI AICI: FOSTUL PREZENTATOR TV A RUPT-O DEFINITIV CU SOȚIA ȘI… RECUPEREAZĂ ”TIMPUL PIERDUT” ÎN CĂSNICIE! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ)

Marius Ancuța și-a dorit enorm ca fiica lui să facă handbal. “Mie îmi place foarte mult să fac handbal. Mă uitam de mică cu tata şi când m-am mutat la altă clasă, ni s-a schimbat profesorul de sport. Şi atunci ne-a întrebat dacă vrem să facem handbal şi am zis să încerc”, a povestit fiica Ralucăi Moianu în cadrul aceleiași emisiuni. “După ce mi-a luat primul premiu internaţional, după atâţia ani de balet, eram convinsă! «Ăsta e drumul», spuneam”, a povestit aceasta despre viitoarea carieră a fiicei sale. (CITEȘTE ȘI: VESTE FABULOASĂ! VEDETA DE LA ANTENA 1 E GRAVIDĂ! A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ DIN GREȘEALĂ: „NU AM PLĂNUIT”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020