Acasă » Exclusiv » Divorțul sfârșitului de an în România s-a pronunțat. Multimilionarul cu Rolls a ”rupt-o” oficial cu Ana Maria!

Divorțul sfârșitului de an în România s-a pronunțat. Multimilionarul cu Rolls a ”rupt-o” oficial cu Ana Maria!

De: I.D. 23/12/2019 | 22:59

Hideaki Tanaka a descoperit România în urma unei vizite pe care a făcut-o acum mai bine de patru ani. A reușit să se adapteze rapid și a pornit afacerile care i-au adus titulatura de ”milionarul japonez”. Decis să ducă o viață împlinită, Tanaka a cunoscut-o pe viitoarea sa soție, Ana Maria, și, timp de doi ani, au fost fericiți. Totuși, la un moment dat au apărut problemele în paradisul conjugal, iar japonezul s-a hotărât să tranșeze lucrurile chiar dacă trecutul sentimental nu ar fi anticipat o asemenea ruptură. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, informația momentului și… divorțul sfârșitului de an 2019. Milionarul japonez a tăiat în carne vie și a ”rupt-o” cu partenera de viață, iar, de câteva zile, este… un bărbat liber. (CITEȘTE ȘI: FIICA UNUI CELEBRU MILIONAR DIN ROMÂNIA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT TERIBIL!)

Japonezul Hideaki Tanaka și-a făcut loc foarte ușor în lumea mondenă a Capitalei – în 2017 – după ce și-a deschis mai multe afaceri de succes care-i generau aproximativ 60 de milioane de euro pe an. ”Samuraiul” a dorit și o diversificare a activităților, așa că și-a deschis și un club de noapte în București. Clubul a fost, de altfel, și ”scena” unde și-a întâlnit viitoarea soție, Ana Maria, femeia fiind, la vremea respectivă, chiar angajata sa. (VEZI AICI: CANCAN.ro a realizat primele imagini cu milionarul japonez înnebunit de frumuşica Ana Maria)

Inițial, cei doi au fost doar iubiți, trăind pasional fiecare întâlnire, însă milionarul – cunoscut și drept un fan de top al șampaniei Armand de Brignaco prezenta pe Ana Maria, încă de la începutul relației, ca fiind ”viitoarea soție”. Și, într-un final, japonezul a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria, iar cei doi au devenit soți cu acte în regulă la Tokyo.

Căsnicia a durat doi ani

Timp de doi ani, au curs laptele și mierea, cei din anturajul celor doi fiind de părere că s-au întâlnit exact atunci când trebuie și se potrivesc de minune. Totuși, în spatele ușilor închise au existat, cu siguranță, destul probleme conjugale, fiindcă Hideaki Tanaka s-a decis să pună punct mariajului în toamna aceatui an. A intentat divorț, iar frumușica Ana Maria spune „Adio” traiului de prințesă în apartamentul luxos în care a locuit alături de soț și Rolls Royce-ului de 300.000 de euro pe care-l folosea când mergea la cumpărături. Fără a mai vorbi despre Bentley-ul Continental, cu numere asiatice, pe care îl avea – în permanență – la dispoziție. (NU RATA: IMAGINI EXCLUSIVE CU BOGĂTAŞUL JAPONEZ STABILIT LA BUCUREŞTI DE DRAGUL UNEI ROMÂNCE)

Fiindcă nu dorea ca Ana Maria să fie abordată de persoane necunoscute, agresată sau jignită în vreun fel, Hideaki Tanaka a mers și mai departe cu grija față de consoartă, angajând bodyguarzi care să o păzească tot timpul, iar cadoruile și vacanțele exotice pe care i le-a oferit au fost unele de neuitat.

Vacanțele exotice au rămas doar o amintire pentru Ana Maria

”Dispune desfacerea căsătoriei încheiate între părți…”

Pe 3 decembrie 2019, ”Samuraiul” Hideaki Tanaka și Ana Maria aveau termen de judecată în procesul de divorț, dar cauza a fost amânată pentru 17 decembrie.

”Soluția pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 17.12.2019. Document: Încheiere – Amânare iniţială a pronunţării”, a sunat decizia magistraților. (VEZI ȘI: MILIONARUL ÎL AMENINȚĂ PE UN BOGĂTAȘ FAIMOS CU FILMULEȚE COMPROMIȚĂTOARE!)

La data precizată, mariajul celor doi a devenit amintire, semn că și iubirile pasionale pot ajunge într-un impas, la un moment dat, iar singura soluție o reprezintă drumurile separate. Astfel, Ana Maria va reveni la numele purtat anterior căsătoriei cu Tanaka – Tiron -, iar milionarul a redevenit un bărbat ”liber de obligații”. Rămâne de văzut dacă își va reface ”viața sentimentală” și, mai ales, cine va fi cea care îl va prinde în mreje pe potentul om de afaceri.

”Soluția pe scurt: Admite cererea astfel cum a fost precizată. Dispune desfacerea căsătoriei încheiate între părţi la data de … … … la Tokyo – Japonia, transcris sub nr…./……….. la Bucureşti, Sectorul 1, prin divorţ, din culpă comună. Dispune revenirea reclamantei la numele purtat anterior căsătoriei, respectiv Tiron. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi 17 decembrie 2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”. (NU RATA: NOUL IUBIT MILIONAR AL SIMONEI HALEP A DIVORȚAT ACUM)

Iubirea de altădată s-a finalizat printr-un divorț

Japonezul știe să mânuiască sabia

Îndrăgostit de România, milionarul Hideaki Tanaka s-a adaptat foarte bine vieții de-aici, însă nu a uitat de micile plăceri pe care și le-a cultivat în Japonia. Așa că, deși îi este asigurată securitatea – în timpul ieşirilor prin oraş – de două gărzi de corp, acesta se poate apăra şi singur în cazul în care ar apărea unele probleme neprevăzute. Japonezul știe să mânuiască foarte bine o sabie. (CITEȘTE ȘI: ”COBRA” A ATACAT-O LA UANDERFUL PE DETONATOAREA ANDRA)

Milionarul japonez a făcut şi serviciul militar şi se mândreşte cu acest lucru. Tanaka a publicat pe contul său de Facebook mai multe imagini cu el îmbrăcat în uniformă militară.

Hideaki Tanaka, în uniformă militară

Tanaka: ”Se pot face bani, dar și afaceri bune în România”

Hideaki Tanaka spune că a venit pentru prima oară în România doar în vizită. Nu s-ar fi gândit niciodată că va demara o afacere de succes pe plaiurile mioritice, însă apoi totul s-a schimbat. S-a angajat într-o firmă de advertising, unde se ocupa de vânzări, apoi a început să își dezvolte propria companie.

”Prima oară am venit în România în vizită, apoi m-am gândit că aș vrea să aduc în România serviciile din Japonia și cultura să o transmit și aici vizavi de vânzări, de tradiție, în general. Prima dată am venit acum patru ani și jumătate. Se pot face bani, dar și afaceri bune în România. M-am născut în Hiroshima. Acolo a avut loc atacul cu bomba atomică, dar eu acolo m-am născut, unde am locuit până la 15 ani. Eu provin dintr-o familie foarte săracă. Prima dată m-am angajat într-o firmă de advertising, iar eu eram omul care se ocupa cu vânzările. Vindeam foarte bine, apoi am început să fiu apreciat în firmă și am început să-mi dezvolt firma mea”, a declarat milionarul japonez, cu ceva vreme în urmă, la Antena Stars. (CITEȘTE ȘI: BODYGUARZII DIN NUBA AU COBORÂT-O DE PE MASĂ PE FOSTA PREMIANTĂ DE LA ”NEXT TOP MODEL”!)

Hideaki Tanaka, un milionar atipic

A fost sărac, iar acum se poate lăuda cu milioanele din cont. Japonezul susține că și-a dorit, întotdeauna, să ajute oamenii și afirmă că nu se consideră… milionar. Mai mult, recunoaște că modestia l-a ajutat în viață și în afacerile pe care le derulează.

”Nu-mi doream ceva anume când eram sărac, îmi doream doar să duc un trai normal. Înainte să-mi deschis prima mea afacere, am fost foarte mult timp și în armată. După armată, întotdeauna mi-am dorit să ajut oamenii, să pot să fac ceva și pentru cei de lângă mine. „Dacă am bani, dacă nu am bani, nu e important, dar să spunem că am bani, însă eu nu mă consider milionar, nu mă simt milionar. Tocmai datorită acestui lucru. De ce credeți că am ajuns unde am ajuns? Datorită faptului că mi-am păstrat modestia. Eu nu aș fi putut să fac nimic singur atâta timp cât ești cu capul plecat și respecți pe toată lumea de lângă tine. De obicei, eu chiar nu mă simt milionar și dacă mai sunt lucruri pe care le arăt, poate că am și un interes să fac lumea de lângă mine, staff-ul meu, să îi fac să își dorească și ei să ajungă la acelați nivel. Eu chiar nu mă simt sub nici o formă milionar”, a mai spus Tanaka. (VEZI ȘI: “MILIONARUL SINGURATIC” A APĂRUT CU CEL MAI SCUMP SUV DIN LUME)

Este proprietarul unei mega-companii cu o cifră de afaceri uluitoare

Hideaki Tanaka este proprietarul unei mega-companii care are o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro pe an. Iniţialele Rolls Royce-ului cu care merge în România, „MMG”, provin chiar de la numele companiei pe care afaceristul japonez a dezvoltat-o cu mare succes. Tanaka s-a adaptat foarte ușor la viața din România, iar, la un moment dat, și-a deschis și un club de noapte în Capitală. Hideaki Tanaka este pasionat de săbii, fiind expert în mânuirea lor. De la pasiunea pentru săbii i se trage, de altfel, şi porecla de „Samuraiul”. De asemenea, a făcut şi serviciul militar, lucru cu care se mândreşte de câte ori are ocazia. Pe lângă Rolls-ul cu care face furori în Capitală, Tanaka mai deţine un autoturism de super-lux, un Bentley Continental, cu numere asiatice, dar şi un apartament estimat la circa 500.000 de euro! (NU RATA: ”REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA A FOST CONDAMNAT LA 100 DE ZILE DE ÎNCHISOARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea