Emil Boc s-a distrat în ultima noapte de la UNTOLD. Iată melodia care l-a înnebunit pe fostul premier

Publicat: 06/08/2018 | 15:40

Petrecerea de la Untold Festival 2018 s-a încheiat în această dimineață, mult după răsăritul soarelui! Printre cei 350.000 de oameni care au dansat și au cântat într-un glas melodiile ce au răsunat în ultima noapte a celebrului eveniment de muzică electronică s-a numărat și Emil Boc. Primarul Clujului a fost surprins în timp ce s-a lăsat pradă emoților și a început să se miște pe ritmul amețitor al muzicii asemenea unui adolescent, fericit că și-a întâlnit idolul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imaginile în exclusivitate.

Emil Boc și soția lui s-au distrat în ultima noapte de la UNTOLD

Fostul premier a fost surprins în timp ce s-a dezlănțuit pe mix-urile lui Tujamo, DJ-ul cu magnitudine Richter. Pe numele real Matthias Richter, houser-ul german este recunoscut în Europa de Vest pentru măiestria lui de a mixa cele mai inovatoare sound-uri de electro house pentru petreceri de pomină, atât în club, cât și în aer liber, așa cum s-a întâmplat noaptea trecută pe Cluj Arena. De altfel, el e cunoscut publicului din România, pentru că a făcut show-uri extraordinare de multe aici, inclusiv pe litoralul nostru.

În imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate, se poate observa cum Emil Boc începe să danseze pe unul dintre mix-urile lui Tujamo. E drept, la început, parcă nu îndrăznește și se uită în jurul lui ca să vadă dacă a fost observat de cineva. Însă, melodia suna mult prea bine ca să nu își înceapă coregrafia printre ceilalți petrecăreți. În vârstă de 51 de ani, primarul Clujului nu a venit singur în ultima seară a celui mai mare festival de muzică electronică din Europa. Emil Boc a fost însoțit de frumoasa lui soție, Oana.

Ieri, cu ore bune înainte să își facă apariția printre petrecăreții care s-au strâns într-un număr foarte mare și-n ultima zi de la Untold, Emil Boc a distribuit pe pagina lui oficială de Facebook un clip despre celebrul festival. Postarea lui a fost însoțită de mesajul: “Untold 2018: E fain la Cluj!”. Vezi imaginile AICI. Emil Boc a participat zilele trecute la Untold, iar sâmbătă, 4 august, a mers cu soția și cele două fiice. El a jucat hora și a gustat palincă la Untold.

Emil Boc, cu soția pe umeri la UNTOLD

Nu e pentru prima dată când Emil Boc atrage privirile la Untold Festival. În timpului celei de-a doua ediții, respectiv în 2016, primarul municipiului Cluj-Napoca a fost surprins în timp și-a ridicat soția pe umeri și a continuat să danseze, spre uimirea celorlalți spectatori. La scurt timp, fotografia cu Emil Boc care o purta pe Oana pe umeri a devenit virală pe retelele de socializare.

În urmă cu doi ani, primarul Clujului şi soţia lui, Oana Boc, au plecat abia în zori, după ce Armin Van Buuren a terminat spectacolul.

Oana și Emil Boc la Untold Festival 2016

Te-ar mai putea interesa următoarele subiecte despre Untold Festival, devenit cel mai mare eveniment muzical din Europa încă de la prima ediţie, care a avut loc în 2015:

Monica Hill NU neagă relația cu Cătălin Botezatu. Gestul surprinzător făcut de brunetă după ce s-a spus că formează un cuplu

Armin van Buuren a făcut show la UNTOLD până la răsărit! Imagini de senzație cu DJ-ul olandez

Exclusivitate națională. CANCAN.ro s-a aflat 4 zile în “inima” celui mai mare festival de muzică din Europa. Super-imagini din ultima noapte de la UNTOLD

Fentosanii chinezi au făcut senzație la UNTOLD! Nota de plată a fost gigantică…
Cu cearcăne și cu un look răvășit, Roxana Ionescu și-a făcut apariția singură la Untold. Motivul neașteptat pentru care iubitul nu a însoțit-o