Gina Pistol, cu vânătăi pe corp la Untold. Iubita lui Smiley s-a pozat cu un bărbat care purta kilt

Publicat: 04/08/2018 | 22:42

Gina Pistol, apariție sexy și provocatoare în a treia seară de la Untold! Totuși, ea și-a îngrijorat fanii care au remarcat pe picioarele ei câteva vânătăi, pe care nu și le- ascund cu make-up. Printre petrecăreții de la cel mai mare festival de muzică electronică din Europa s-a numărat și un bărbat care a atras privirile tuturor, în special pe ale prezentatoarei TV. Și asta pentru că, el purta un kilt scoțian și și-a dorit un selfie împreună cu iubita lui Smiley și prietenul care îl însoțea.

Citește și: Gina Pistol, singurică la Untold: ”Unii mai trebuie să…”

Gina Pistol, cu vânătăi pe corp la Untold Festival

La 36 de ani, Gina Pistol arată la ca 20! Prezentatoarea TV a ales pentru această nouă seară de petrecere la Untold o little black dress pe care era scris “Metallica” la care și-a asortat geanta și bocancii. La “o scanare” mai amănunțită, cei prezenți la celebrul festival au observat că iubita lui Smiley are câteva vânătăi pe picioare… cel mai probabil s-a lovit de ceva și… nu s-a obosit să le ascundă cu fond de ten, de exemplu.

Frumoasa vedetă a avut surpriza ca printre cei care i-au cerut o amintire cu ea s-a numărat și un bărbat care era îmbrăcat cu un kilt. Totuși, cel care a făcut selfie-ul a fost prietenul său. Tânărul a atras mii de priviri cu al lui costum tradițional scoțian.

Smiley se iubește cu Gina Pistol de anul trecut

Citește și: Gina Pistol a vorbit pentru prima oară despre nunta cu Smiley: „Vă chem pe toți!”

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti. El este cântăreț, actor, compozitor, producător. Artistul a debutat în carieră ca membru al trupei Simplu. Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din vara anului trecut.

Te-ar mai putea interesa următoarele subiecte despre Untold Festival, devenit cel mai mare eveniment muzical din Europa încă de la prima ediţie, care a avut loc în 2015:

Cea mai extravagantă apariție de la Untold! O blondă cu un posterior bombat a venit îmbrăcată cu bikini de jeanși și sutien
Citește și...