Fiica Andreei Esca s-a asortat cu iubitul la Untold. Ce artist a impresionat-o pe Alexia Eram

Publicat: 04/08/2018 | 23:54

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, s-au asortat în a treia zi de la super festivalul Untold. În cadrul unui interviu oferit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, fiica Andreei Esca a dezvăluit care dintre artiștii care au făcut show pe Cluj Arena a impresionat-o, dar și despre faptul că prezentatoarea TV a venit și ea la prestigiosul eveniment de muzică electronică. Împreună cu cei doi artiști au fost Lino Golden și iubita lui.

Citește și: Lino, un iubit drăgăstos și răbdător! Gestul făcut de “fiul adoptiv” al lui Alex Velea față de partenera lui la Untold

În timp ce iubitul ei a îmbrăcat un tricou alb, Alexia Eram a purtat o bustieră albă și, deși avea sutien, tot i  se vedeau sânii. Fiica Andreei Esca a dezvăluit că e prima dată când vine la Untold și că a fost foarte impresionată de organizare. Într-un interviu dat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Alexia Eram a spus că dintre toți invitații renumiți care au urcat pe scena de la Cluj Arena a impresionat-o DJ Tiesto.

Citește și: Untold 2018. Tiesto, show pe scena principală

“Frumos, extraordinar! Incendiară, incendiară, doamnelor și domnilor. Da, Tiesto a fost tare rău! Da, cred că a fost cel mai tare până acum… Tiesto. (…).”, a spus Mario Fresh pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

“E prima oară când venim la Untold și mi se pare că e o atmosferă supertare și toată lumea se simte bine. Tiesto (n.r.: artistul care a impresionat-o), aseară – mi s-a părut cel mai tare de până acum”, a mărturisit fiica Andreei Esca.

Alexia Eram, despre prezența mamei sale la Untold

“Ginerele” Andreei Esca a mărturisit că profită la maximum de fiecare zi petrecută cu Alexia Eram, nu doar acum… că știe că va pleca în Anglia la studii.

“Eram sigur că ai să pui întrebări de genul acesta! Vezi, tocmai! Profităm tot timpul de momentele împreună, nu doar că mai este doar o lună și iubita mea pleacă. Tot timpul suntem împreună și cam atât”, a declarat Mario Fresh.

“Dar mă întorc oricum. Bine, cum să fie (n.r.: cu mama la Untold)!?!  Nu, nu, chiar e bine, nu mă deranjează cu nimic, sunt foarte fericită că e și ea aici.”, a afirmat Alexia Eram.

Mario Fresh trăiește o poveste de dragoste alături de fiica Andreei Esca de aproape doi ani

Artistul Mario Fresh este „fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Goldenau trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz. Mario Fresh are o relaţie de iubire cu Alexia Eram, fata Andreei Esca. Cei doi tineri şi-au început povestea de dragoste pe 30 iulie 2016

Te-ar mai putea interesa următoarele subiecte despre Untold Festival, devenit cel mai mare eveniment muzical din Europa încă de la prima ediţie, care a avut loc în 2015:

Gina Pistol, cu vânătăi pe corp la Untold. Iubita lui Smiley s-a pozat cu un bărbat care purta kilt

Citește și...