Home » Exclusiv » Excentricul multimilionar și-a făcut provizii și s-a “carantinat” cu o blondă

Excentricul multimilionar și-a făcut provizii și s-a “carantinat” cu o blondă

De: Cristian L. 25/03/2020 | 00:17

Celebrul multimilionar Dan Nicorescu a pus fundația unei averi fabuloase încă de când avea doar 20 de ani. A făcut comerţ în Turcia şi Serbia, iar, la numai 28 de ani, a bifat primul milion de dolari. Ulterior, i-a fost mult mai ușor să le producă pe celelalte. Criza sanitară actuală l-a determinat pe omul de afaceri să se ”carantineze”, pentru a se proteja de amenințarea noului coronavirus, însă nu singur, ci alături de o senzuală blondă. Și nu oriunde, ci la super-vila pe care o deține. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ȘI-A PARCAT ROLLS-UL DE 200 MII € CA ”VALOROȘII”!)

Oamenii încearcă să se protejeze de infecția cu COVID-19 și își fac provizii pe termen lung, iar excentricul milionar Dan Nicorescu nu putea face excepție. E drept că, în cazul său, aprovizionarea se face după… ”buget”, iar acesta este peste măsură de generos. Însă trebuie menționat că, din câte se poate observa, redutabilul om de afaceri intenționează să respecte toate restricțiile impuse în această perioadă și… stă acasă. (VEZI ȘI: MILIARDARUL ÎȘI SPALĂ SINGUREL BENTLEY-UL DE 200 MII € CU FURTUNUL ÎN CURTEA CASEI!)

Înainte de izolarea la domiciliu, milionarul Dan Nicorescu și-a făcut provizii

Restricțiile impuse de autorități au pornit, inițial, de la recomandări prin care s-a cerut tututor românilor să evite deplasările nejustificate și să stea cât mai mult la domiciliu, într-o încercare comună de a se proteja împotriva unei nedorite infecții cu noul coronavirus. Ulterior, au fost impuse restricții – între orele 22.00 – 6.00 -, iar acestea vor fi valabile, începând de azi, și în timpul zilei. Omul de afaceri Dan Nicorescu se conformează deciziilor luate de autorități și, înainte de a se ”carantina” în vila de lux pe care o deține, a mers la cumpărături. Dar nu oricum, ci cu un Ferrari Superfast 812, de 450.000 de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe celebrul milionar în trafic, îndreptându-se către casă după ce a bifat lista de produse. (NU RATA: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA. ”NOTA DE PLATĂ”… 800.000 €!)

Omul de afaceri Dan Nicorescu, îndreptându-se către ”izolare”

Excentricul om de afaceri este pregătit de ”carantinare” din toate punctele de vedere, după cum se poate observa, alături de el aflându-se și o misterioasă blondă, care l-a însoțit la cumpărături.

Dan Nicorescu, în bijuteria pe patru roți, însoțit de o frumoasă blondă

Ajuns la super-vila pe care o deține în ”cartierul milionarilor”, Dan Nicorescu – împreună cu frumoasă blondă – se pregătește să ducă în casă produsele cumpărate. Omul de afaceri, îmbrăcat casual, este gata să facă față asalturilor nemiloase ale noului coronavirus. A deschis portbagajul bolidului de lux, a scos o sacoșă clasică, nimic ieșit din comun, și – asistat de partenera blondă – s-a grăbit să intre cât mai repede casă, pentru a se simți în siguranță. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €)

Cum cea mai bună metodă de ”luptă” împotriva noului coronavirus este distanțarea socială, redutabilul om de afaceri a mărit pasul, pentru a ajunge, cât mai repede, în liniștea și siguranța locuinței personale. Adaptându-se noilor condiții de viață impuse de criza medicală care afectează o întreagă planetă, Dan Nicorescu nu refuză izolarea. Nimeni nu știe, încă, despre ce interval de timp poate fi vorba, însă milionarul a înțeles, iată, că trebuie să ia măsurile impuse pentru a contracara asalturile COVID-19.

Însoțit de frumoasa blondă, potentul om de afaceri a ”abandonat” bolidul de lux și a trecut la faza 2 a scenariului – ”carantinarea” la domiciliu. (VEZI ȘI: MILIONARUL NICORESCU ȘI-A “ȘIFONAT” MAȘINA DE 350.000 €! SCANDAL ÎN STRADĂ CU ȘOFERIȚA “VINOVATĂ”)

Excentricul milionar Dan Nicorescu, pregătit pentru ”carantinare” alături de frumoasa blondă

Omul de afaceri Dan Nicorescu are o avere considerabilă însă asta nu îl împiedică să ducă singur sacoșa în care a pus cumpărăturile. Niciun ”om bun la toate” nu se află lângă el – după cum se poate vedea în imaginile prezentate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România și, așa cum procedează de fiecare dată, se comportă absolut normal, cu lejeritatea care îl caracterizează.

Excentric, dar și… punctual

Poate că multora nu le vine să creadă, dar Dan Nicorescu a dat și dă dovadă de o punctualitate fantastică. La un moment dat, pentru a nu întârzia la programarea pe care o avea la salonul său preferat, rafinatul om de afaceri și-a “abandonat” bolidul – un superb Aston Martin DBS Superleggera – în intersecție. Dar, atenție, fără a încurca traficul. (NU RATA: A FOST MARTORĂ LA SCANDALUL PRODUS DE EXCENTRICUL MILIONAR: ”A LOVIT-O ÎN PIEPT! DACĂ E BOGAT, CREDE CĂ… ”)

Gestul omului de afaceri nu a fost de condamnat, zona respectivă fiind foarte aglomerată, iar locurile de parcare sunt ocupate 24/24. Nemaiavând nicio soluție la dispoziție, respectabilul milionar a reușit să descopere ”rețeta ideală”, profitând de un mic spațiu liber pentru a-și lăsa bijuteria de 350.000 de euro să ”răsufle”.

Îmbrăcat elegant, ca de fiecare dată, Dan Nicorescu a coborât din autoturism și s-a grăbit să ajungă la Barber Shop-ul unde avea programare. Timp de o oră, stilistul i-a aranjat barba de hipster cu care se afișează încă din vara anului trecut, dar și podoaba capilară. Cert este că elegantul domn Dan, așa cum i se mai spune, a părăsit salonul cu un look impecabil. (CITEȘTE ȘI: ELEGANTUL DOMN DAN ȘI-A ”ALINIAT” SUPER-MAȘINILE DE 2 MIL. € ÎN FAȚA VILEI DIN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

Look impecabil, mașină de vis

Un garaj de milioane!

Rafinatul milionar Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar păstrează în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro. (VEZI ȘI AICI: EXCENTRICUL DOMN DAN (54 DE ANI) A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK: CERCEL ÎN URECHE + BARBĂ DE HIPSTER)

Elegantul milionar Dan Nicorescu

Anul trecut, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta – în premieră – imagini senzaționale cu mașinile de lux pe care le deține renumitul milionar. Dan Nicorescu și-a „aliniat” superbele mașini în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.  Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe, bijuteriile pe patru roți au fost parcate ”elegant” în fața casei, ca la o veritabilă și incitantă expoziție auto.

Rafinatul domn Nicorescu a plătit aproximativ 800.000 de euro și pentru un ”pachet” de lux ce conține două impozante “bijuterii” pe patru roți: Ferrari Superfast 812 și Aston Martin DBS Superleggera.  Iar acum câţiva ani, excentricul milionar testa, în premieră, o „navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport. Dar se pare că care pare, totuși, să nu fi fost pe placul acestuia. (NU RATA: A FĂCUT PIAȚA ÎN OBOR CU MAȘINA DE 350.000 €!)

Două bijuterii pe patru roți, ”la pachet” – 800.000 de euro

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu mă pune să…”
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu...
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor. E puțin șocant…
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor....
Dan Capatos a divulgat secretele carierei sale. Cum a ajuns să fie un jurnalist renumit în România
Dan Capatos a divulgat secretele carierei sale. Cum a ajuns să fie un jurnalist renumit...
FOTO. Nicoleta Luciu e de nerecunoscut după intervențiile estetice! Cum s-a schimbat fosta vedetă TV
FOTO. Nicoleta Luciu e de nerecunoscut după intervențiile estetice! Cum s-a schimbat fosta vedetă TV
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
ULTIMA ORĂ! Restricţiile se înăspresc de mâine. Masca, obligatorie în spaţiile publice!
ULTIMA ORĂ! Restricţiile se înăspresc de mâine. Masca, obligatorie în spaţiile publice!
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt bani aruncați
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt...
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe președinte: „Dacă simțeați că sunt fraier …”
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO
Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc....
Oana Roman s-a ÎNGROZIT când a văzut REZULTATELE analizelor! 'Mi-a fugit pământul de sub picioare'
Oana Roman s-a ÎNGROZIT când a văzut REZULTATELE analizelor! 'Mi-a fugit pământul de sub picioare'
Filmul confuziei fatale din Maramureș: Orbit de gelozie, un tânăr a provocat un accident înfiorător, după ce i s-a părut că a văzut-o pe fosta iubită într-o mașină
Filmul confuziei fatale din Maramureș: Orbit de gelozie, un tânăr a provocat un accident înfiorător,...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a îngrășat enorm și NIMENI nu-și mai aduce aminte de el
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a...
Război total! Europa se cutremură. Alertă la granița României
Război total! Europa se cutremură. Alertă la granița României
Anunț uluitor despre vaccin! Ce efect are asupra creierului
Anunț uluitor despre vaccin! Ce efect are asupra creierului
TRECEREA LA ORA DE IARNĂ. Schimbările așteptate de decenii
TRECEREA LA ORA DE IARNĂ. Schimbările așteptate de decenii
Mor pe capete. O boală misterioasă ucide pe loc. Oamenii de știință avertizează
Mor pe capete. O boală misterioasă ucide pe loc. Oamenii de știință avertizează
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Prin ce CLIPE CRUNTE a trecut Andreea Marin cât a avut covid-19. A mărturisit tot ce a pățit corpul ei
Prin ce CLIPE CRUNTE a trecut Andreea Marin cât a avut covid-19. A mărturisit tot...
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeţ verde pe rever”
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
Se schimbă banii în România! Anunțul zilei de la BNR
Se schimbă banii în România! Anunțul zilei de la BNR
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a dat-o actorului
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Veste cruntă despre Viorica de la Clejani! Adevărul despre starea ei
Veste cruntă despre Viorica de la Clejani! Adevărul despre starea ei
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii au remarcat-o
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
Dezvăluire fără precedent! Ce făcea Dacian Cioloș la Spiralele Misa: ''Nu îmi pare rău că am participat...''
Dezvăluire fără precedent! Ce făcea Dacian Cioloș la Spiralele Misa: ''Nu îmi pare rău că...
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Mădălin Ionescu, primele declarații despre despărțire! Păreau mereu fericiți, dar...
Mădălin Ionescu, primele declarații despre despărțire! Păreau mereu fericiți, dar...
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!