Home » Trending » Gigi Becali “desființează” declarațiile ginerelui: “Am luat decizia în familie fiindcă…”

Gigi Becali “desființează” declarațiile ginerelui: “Am luat decizia în familie fiindcă…”

De: Alexandru C. 26/12/2019 | 22:30

Vestea că Gigi Becali ar dori să emigreze în Grecia a dat naștere unor speculații diverse. S-a spus că latifundiarul s-ar teme de DNA, din cauza unui dosar în care este acuzat de spălare de bani. Problemele cu ANAF-ul – omul de afaceri pierzând un proces și rămânând dator cu 800.000 de euro – au fost și ele puse pe tapet, cu atât mai mult cu cât omul de afaceri a primit vestea care l-a îngândurat chiar în preajma Crăciunului. În august 2016, datoria lui Gigi Becali către ANAF ajunsese la 9,6 milioane de lei, ceea ce reprezintă aproximativ două milioane de euro. Patronul FCSB-ului a făcut contestație. A reușit să scape de plata a 1,2 milioane, dar trebuie să mai scoată bani din buzunar cei 800.000 de euro, ceea ce l-ar nemulțumi teribil. Totuși, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă o cu totul altă ipoteză. Gigi Becali s-ar pregăti să devină… bunic, chiar dacă ginerele său, Mihai Mincu, a infirmat o eventuală sarcină a Teodorei Becali. (CITEȘTE ȘI: FIICELE LUI GIGI BECALI AU IEȘIT CU MÂNA GOALĂ DIN MAGAZIN)

Theodora Becali a avut parte de o nuntă ca-n povești, eforturile lui omului de afaceri Gigi Becali – aflat, pentru prima oară, în postura privilegiată de socru mic – concretizându-se într-o petrecere pe care mirii și invitații au ”savurat-o” din plin. Alături de Mihai Mincu, tânărul care i-a răpit inima, Theodora Becali a fost o mireasă strălucitoare, bucurându-se împreună cu toți cei prezenți de unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale. Conform tradiției, imediat după petrecerea de pomină, mirii au plecat în dulcea și pasionala luna de miere, iar ulterior a apărut o informație-bombă conform căreia fiica lui Gigi Becali este deja… însărcinată. (VEZI ȘI: GIOVANNI BECALI S-A ”POCĂIT” PE MODELUL VĂRULUI GIG)

Gigi Becali a primit o veste care l-a îngândurat, chiar în preajma Crăciunului – are de plătit 800.000 de euro

Mihai Mincu: ”Din păcate, nu este adevărat”

Nu este de mirare că ”informația momentului” i-a pus pe jar pe toți cei care au urmărit desfășurarea poveștii de dragoste dintre Theodora Becali și Mihai Mincu. Dar  ginerele lui Gigi Becali a reacționat cu rapiditate, a ieșit în presă și a declarat că Theodora… nu este însărcinată. Bineînțeles, nu a omis să spuncă că, da, amândoi își doresc copii, însă această dorință comună se va trasnforma în realitate atunci ”când o vrea Dumnezeu”.

„Din păcate, nu este adevărat. Theodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți”, a declarat Mihai Mincu, conform click.ro(NU RATA: ANDRA MĂRUŢĂ, SURPRIZĂ PENTRU FIICA LUI GIGI BECALI)

Mihai Mincu: ”Theodora nu este însărcinată”

Gigi Becali: ”Mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta!”

Familist convins și om de afaceri de succes, în pofida problemelor de care s-a lovit de-a lungul timpului, Gigi Becali a dat de înțeles că s-a săturat. Iar această lehamite a dus la un scenariu pe care unii l-au considerat fantasmagoric. Multimilionarul din Pipera a mărturisit, nemaiputând să se abțină, că a luat în calcul varianta de a părăsi, pentru totdeauna, România. Iar destinația aleasă pentru un trai liniștit alături de familie ar fi… Grecia. Gigi Becali a dat de înțeles că pe meleagurile natale nu își poate proteja familia, fiind tracasat și hăituit de autorități, totul resfrângându-se și asupra apropiaților săi. Și, a dezvăluit multimilionarul, a plecat în Grecia pentru a se ”interesa” cum poate lua cetățenie întregii familii, chiar dacă au existat și voci care au susținut că patronul FCSB a pornit pe drumuri străine și pentru a cumpăra o echipă din campionatul elen. (NU RATA: CE SEX VA AVEA COPILUL TEODOREI, PRIMUL NEPOT AL LUI GIGI BECALI)

„Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia! De asta am mers în Grecia, să iau cetățenie la toată familia. Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii. El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti”, a izbucnit Gigi Becali la România TV. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI DEZVĂLUIE SECRETUL DIN SPATELE REVENIRII FCSB)

Gigi Becali a vorbit deschis despre o eventuală plecare din țară

O declarație care poate fi citită și în altă cheie

Firește că declarația lui Gigi Becali a agitat ”apele” în sportul românesc și nu numai. Ideea că vrea să ”fugă” din țară i-a amuzat pe unii, dar i-a pus pe gânduri pe cei mai mulți. Trecând peste carisma latifundiarului, cert este că se întâmplă ceva. Iar spectrul unei alte perioade petrecute în spatele gratiilor nu îl încântă, normal, pe Gigi. Cu atât mai mult cu cât, nici una, nici două, la finalul declarației aruncă și ”bomba”.  ”Nu sunt dispus să mi se nască nepoții și eu să fiu în pușcărie”, a mai spus latifundiarul la același post de televiziune. (VEZI ȘI AICI: CÂT A CÂȘTIGAT LA NUNTĂ, ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE, THEODORA BECALI)

În astfel de condiții, scenariul se modifică radical. Gigi Becali știe probabil mai multe decât spune, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă ipoteza-șoc. Sunt DNA-ul sau ANAF-ul adevărate ”sperietori”, însă în toată această ecuație cu multe necunoscute se infiltrează și… sarcina Theodorei. Fiindcă, in extenso, am putea spune, Gigi Becali face referire la un viitor apropiat și transmite clar că nu dorește să devină bunic atunci când se află în pușcărie. Gigi Becali ”desființează” declarațiile ginerelui său printr-o altă declarație, iar sarcina Teodorei Becali nu mai pare doar o iluzie. Iar de Crăciun, Gigi Becali a oferit și o altă informație senzațională. A confirmat faptul că va deveni bunic, milionarul povestind și cum a aflat vestea cea mare.

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot». Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a spus Gigi Becali. (VEZI ȘI: LUMINIȚA ȘI GIGI BECALI AU PLÂNS ÎN NOAPTEA NUNȚII FIICEI LOR)

Gigi Becali: ”M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot»

“Craiul de Dobroești”, pe gustul lui Gigi Becali

În vârstă de 28 de ani, Mihai Mincu – ginerele lui Gigi Becali – apare în postura privilegiată de tânăr iscusit în ale afacerilor. Dacă luăm în considerare… unele zvonuri vehiculate, constant, în lumea bună a Capitalei, Mihai a reușit să strângă deja o mică avere din comercializarea accesoriilor de lux dedicate femeilor. (NU RATA: TOP 10: CELE MAI MINCINOASE VEDETE DIN ROMÂNIA)

În ceea ce îl privește pe Gigi Becali, acesta a declarat – înainte de căsătoria fiicei sale cu Mihai Mincu – că îi place foarte mult de tânăr, explicând și prin ce a fost impresionant de acesta. ”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali.  (VEZI ȘI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE DE LA NUNTA CARE ÎL COSTĂ 500.000 EURO PE GIGI BECALI!)

A ”plouat” cu bani la nunta Theodorei Becali

Theodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu la mijlocul lunii octombrie. Într-o joi au făcut cununia civilă, iar în prima sâmbătă au „rezolvat-o” pe cea religioasă, urmată de o mega-petrecere de nuntă la Palatul Snagov. Theodora a stabilit, atunci, noul record național la încasări. Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, fata lui Gigi Becali a câștigat, într-o singură noapte, o avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă, aproximativ un milion de euro. (NU RATA: ANDRA MĂRUŢĂ, SURPRIZĂ PENTRU FIICA LUI GIGI BECALI)

A ”plouat” cu bani la nunta Theodorei Becali

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost un eveniment în adevăratul înțeles al cuvântului. Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la petrecerea fastuoasă. Firește, Gigi Becali a introdus – adânc – mâna în portofel, astfel că evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ȘI AICI: CINE ESTE ȘI DIN CE CÂȘTIGĂ BANI MIHAI THEODOR MINCU, VIITORUL GINERE A LUI GIGI BECALI! A FOST CUPLAT CU DANIELA CRUDU)

Dar nici cei prezenți la eveniment nu s-au uitat la bani. Iar Theodora Becali a fost, se poate spune, cea mai fericită mireasă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
ŞOC în cazul care a cutremurat ţara! Nu a murit! Văzută în altă ţară:“Erau ochii ei, sunt sigur de ce am văzut”
ŞOC în cazul care a cutremurat ţara! Nu a murit! Văzută în altă ţară:“Erau ochii...
FOTO. Transformarea ireală a Claudiei Pavel! E confundată cu Antonia la plajă
FOTO. Transformarea ireală a Claudiei Pavel! E confundată cu Antonia la plajă
Femeie, prinsă în timp de fura un CATALIZATOR AUTO. Polițiștii au prins-o în FAPT
Femeie, prinsă în timp de fura un CATALIZATOR AUTO. Polițiștii au prins-o în FAPT
Anca Țurcașiu: imaginea care i-a stârnit pe fani: Te expui prea mult, la 52 de ani
Anca Țurcașiu: imaginea care i-a stârnit pe fani: Te expui prea mult, la 52 de...
Epilare inghinală fără iritații – 10 sfaturi dacă folosești lama de ras
Epilare inghinală fără iritații – 10 sfaturi dacă folosești lama de ras
NU ARUNCA niciodată așa ceva la GUNOI! Bucătăria ta poate deveni PESTE NOAPTE un...
NU ARUNCA niciodată așa ceva la GUNOI! Bucătăria ta poate deveni PESTE NOAPTE un...
LEGEA PENSIILOR se schimbă radical în România! Marius Budăi, anunț de ultimă oră: Eu așa ceva NU voi semna!
LEGEA PENSIILOR se schimbă radical în România! Marius Budăi, anunț de ultimă oră: Eu așa...
ULTIMA ORĂ! A murit în urmă cu puțin timp! Era plin de bani, dar degeaba! Moartea nu l-a iertat!
ULTIMA ORĂ! A murit în urmă cu puțin timp! Era plin de bani, dar degeaba!...
BANCUL ZILEI: Soțul intră în pat și-i șoptește la ureche nevestei: Sunt fără chiloți!
BANCUL ZILEI: Soțul intră în pat și-i șoptește la ureche nevestei: Sunt fără chiloți!
Un medic explică de ce nu trebuie sărutați morții. Riscurile pentru cei vii
Un medic explică de ce nu trebuie sărutați morții. Riscurile pentru cei vii
Momente incredibile la tv: Și-a pierdut „castitatea” în fața telespectatorilor
Momente incredibile la tv: Și-a pierdut „castitatea” în fața telespectatorilor
FOTO Mr. Happy Face, o combinaţie dintre Chihuahua şi Mohawk, a fost încoronat drept cel mai urât câine din lume. Concursul promovează adopţia: „indiferent de aspectul lor, merită să fie iubiţi”
FOTO Mr. Happy Face, o combinaţie dintre Chihuahua şi Mohawk, a fost încoronat drept cel...
Veste șoc despre TRAIAN BĂSESCU! Anunț cumplit despre fostul președinte al României
Veste șoc despre TRAIAN BĂSESCU! Anunț cumplit despre fostul președinte al României
Comisarul european pentru muncă, Nicolas Schmit, ar susține renegocierea plafonului pentru pensii din PNRR, anunță Ciolacu
Comisarul european pentru muncă, Nicolas Schmit, ar susține renegocierea plafonului pentru pensii din PNRR, anunță...
Și-a „satisfăcut pofta”, în tribună, crezând că nu o vede nimeni. O cameră TV a surprins totul!
Și-a „satisfăcut pofta”, în tribună, crezând că nu o vede nimeni. O cameră TV a...
Cât costă un litru de motorină în Turcia. Un turist român a făcut poza, într-o benzinărie din Babaeski
Cât costă un litru de motorină în Turcia. Un turist român a făcut poza, într-o...
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă!
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la...
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul a fost filmat și postat pe net
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul...
Alina Sorescu, succes remarcabil pe plan profesional, în ciuda divorțului controversat în care este implicată. Iată cu ce se mai ocupă vedeta în această perioadă
Alina Sorescu, succes remarcabil pe plan profesional, în ciuda divorțului controversat în care este implicată....
Mirela Vaida și soțul nu mai dorm în același pat!
Mirela Vaida și soțul nu mai dorm în același pat! "După 13 ani de căsnicie..."...
A dat-o de gol pe Andreea Marin! Fiul lui Ștefan Bănică nu s-a mai abținut și a spus tot
A dat-o de gol pe Andreea Marin! Fiul lui Ștefan Bănică nu s-a mai abținut...
De necrezut! Câți lei costă 1 litru de ulei de floarea soarelui, produs în Ucraina, în supermarketurile din România
De necrezut! Câți lei costă 1 litru de ulei de floarea soarelui, produs în Ucraina,...
Lidl vinde trotinete și o dronă în această săptămână. Preț și caracteristici
Lidl vinde trotinete și o dronă în această săptămână. Preț și caracteristici