Home » Trending » Gigi Becali “desființează” declarațiile ginerelui: “Am luat decizia în familie fiindcă…”

Gigi Becali “desființează” declarațiile ginerelui: “Am luat decizia în familie fiindcă…”

De: Alexandru C. 26/12/2019 | 22:30

Vestea că Gigi Becali ar dori să emigreze în Grecia a dat naștere unor speculații diverse. S-a spus că latifundiarul s-ar teme de DNA, din cauza unui dosar în care este acuzat de spălare de bani. Problemele cu ANAF-ul – omul de afaceri pierzând un proces și rămânând dator cu 800.000 de euro – au fost și ele puse pe tapet, cu atât mai mult cu cât omul de afaceri a primit vestea care l-a îngândurat chiar în preajma Crăciunului. În august 2016, datoria lui Gigi Becali către ANAF ajunsese la 9,6 milioane de lei, ceea ce reprezintă aproximativ două milioane de euro. Patronul FCSB-ului a făcut contestație. A reușit să scape de plata a 1,2 milioane, dar trebuie să mai scoată bani din buzunar cei 800.000 de euro, ceea ce l-ar nemulțumi teribil. Totuși, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă o cu totul altă ipoteză. Gigi Becali s-ar pregăti să devină… bunic, chiar dacă ginerele său, Mihai Mincu, a infirmat o eventuală sarcină a Teodorei Becali. (CITEȘTE ȘI: FIICELE LUI GIGI BECALI AU IEȘIT CU MÂNA GOALĂ DIN MAGAZIN)

Theodora Becali a avut parte de o nuntă ca-n povești, eforturile lui omului de afaceri Gigi Becali – aflat, pentru prima oară, în postura privilegiată de socru mic – concretizându-se într-o petrecere pe care mirii și invitații au ”savurat-o” din plin. Alături de Mihai Mincu, tânărul care i-a răpit inima, Theodora Becali a fost o mireasă strălucitoare, bucurându-se împreună cu toți cei prezenți de unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale. Conform tradiției, imediat după petrecerea de pomină, mirii au plecat în dulcea și pasionala luna de miere, iar ulterior a apărut o informație-bombă conform căreia fiica lui Gigi Becali este deja… însărcinată. (VEZI ȘI: GIOVANNI BECALI S-A ”POCĂIT” PE MODELUL VĂRULUI GIG)

Gigi Becali a primit o veste care l-a îngândurat, chiar în preajma Crăciunului – are de plătit 800.000 de euro

Mihai Mincu: ”Din păcate, nu este adevărat”

Nu este de mirare că ”informația momentului” i-a pus pe jar pe toți cei care au urmărit desfășurarea poveștii de dragoste dintre Theodora Becali și Mihai Mincu. Dar  ginerele lui Gigi Becali a reacționat cu rapiditate, a ieșit în presă și a declarat că Theodora… nu este însărcinată. Bineînțeles, nu a omis să spuncă că, da, amândoi își doresc copii, însă această dorință comună se va trasnforma în realitate atunci ”când o vrea Dumnezeu”.

„Din păcate, nu este adevărat. Theodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți”, a declarat Mihai Mincu, conform click.ro(NU RATA: ANDRA MĂRUŢĂ, SURPRIZĂ PENTRU FIICA LUI GIGI BECALI)

Mihai Mincu: ”Theodora nu este însărcinată”

Gigi Becali: ”Mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta!”

Familist convins și om de afaceri de succes, în pofida problemelor de care s-a lovit de-a lungul timpului, Gigi Becali a dat de înțeles că s-a săturat. Iar această lehamite a dus la un scenariu pe care unii l-au considerat fantasmagoric. Multimilionarul din Pipera a mărturisit, nemaiputând să se abțină, că a luat în calcul varianta de a părăsi, pentru totdeauna, România. Iar destinația aleasă pentru un trai liniștit alături de familie ar fi… Grecia. Gigi Becali a dat de înțeles că pe meleagurile natale nu își poate proteja familia, fiind tracasat și hăituit de autorități, totul resfrângându-se și asupra apropiaților săi. Și, a dezvăluit multimilionarul, a plecat în Grecia pentru a se ”interesa” cum poate lua cetățenie întregii familii, chiar dacă au existat și voci care au susținut că patronul FCSB a pornit pe drumuri străine și pentru a cumpăra o echipă din campionatul elen. (NU RATA: CE SEX VA AVEA COPILUL TEODOREI, PRIMUL NEPOT AL LUI GIGI BECALI)

„Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia! De asta am mers în Grecia, să iau cetățenie la toată familia. Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii. El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti”, a izbucnit Gigi Becali la România TV. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI DEZVĂLUIE SECRETUL DIN SPATELE REVENIRII FCSB)

Gigi Becali a vorbit deschis despre o eventuală plecare din țară

O declarație care poate fi citită și în altă cheie

Firește că declarația lui Gigi Becali a agitat ”apele” în sportul românesc și nu numai. Ideea că vrea să ”fugă” din țară i-a amuzat pe unii, dar i-a pus pe gânduri pe cei mai mulți. Trecând peste carisma latifundiarului, cert este că se întâmplă ceva. Iar spectrul unei alte perioade petrecute în spatele gratiilor nu îl încântă, normal, pe Gigi. Cu atât mai mult cu cât, nici una, nici două, la finalul declarației aruncă și ”bomba”.  ”Nu sunt dispus să mi se nască nepoții și eu să fiu în pușcărie”, a mai spus latifundiarul la același post de televiziune. (VEZI ȘI AICI: CÂT A CÂȘTIGAT LA NUNTĂ, ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE, THEODORA BECALI)

În astfel de condiții, scenariul se modifică radical. Gigi Becali știe probabil mai multe decât spune, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă ipoteza-șoc. Sunt DNA-ul sau ANAF-ul adevărate ”sperietori”, însă în toată această ecuație cu multe necunoscute se infiltrează și… sarcina Theodorei. Fiindcă, in extenso, am putea spune, Gigi Becali face referire la un viitor apropiat și transmite clar că nu dorește să devină bunic atunci când se află în pușcărie. Gigi Becali ”desființează” declarațiile ginerelui său printr-o altă declarație, iar sarcina Teodorei Becali nu mai pare doar o iluzie. Iar de Crăciun, Gigi Becali a oferit și o altă informație senzațională. A confirmat faptul că va deveni bunic, milionarul povestind și cum a aflat vestea cea mare.

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot». Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a spus Gigi Becali. (VEZI ȘI: LUMINIȚA ȘI GIGI BECALI AU PLÂNS ÎN NOAPTEA NUNȚII FIICEI LOR)

Gigi Becali: ”M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot»

“Craiul de Dobroești”, pe gustul lui Gigi Becali

În vârstă de 28 de ani, Mihai Mincu – ginerele lui Gigi Becali – apare în postura privilegiată de tânăr iscusit în ale afacerilor. Dacă luăm în considerare… unele zvonuri vehiculate, constant, în lumea bună a Capitalei, Mihai a reușit să strângă deja o mică avere din comercializarea accesoriilor de lux dedicate femeilor. (NU RATA: TOP 10: CELE MAI MINCINOASE VEDETE DIN ROMÂNIA)

În ceea ce îl privește pe Gigi Becali, acesta a declarat – înainte de căsătoria fiicei sale cu Mihai Mincu – că îi place foarte mult de tânăr, explicând și prin ce a fost impresionant de acesta. ”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali.  (VEZI ȘI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE DE LA NUNTA CARE ÎL COSTĂ 500.000 EURO PE GIGI BECALI!)

A ”plouat” cu bani la nunta Theodorei Becali

Theodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu la mijlocul lunii octombrie. Într-o joi au făcut cununia civilă, iar în prima sâmbătă au „rezolvat-o” pe cea religioasă, urmată de o mega-petrecere de nuntă la Palatul Snagov. Theodora a stabilit, atunci, noul record național la încasări. Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, fata lui Gigi Becali a câștigat, într-o singură noapte, o avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă, aproximativ un milion de euro. (NU RATA: ANDRA MĂRUŢĂ, SURPRIZĂ PENTRU FIICA LUI GIGI BECALI)

A ”plouat” cu bani la nunta Theodorei Becali

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost un eveniment în adevăratul înțeles al cuvântului. Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la petrecerea fastuoasă. Firește, Gigi Becali a introdus – adânc – mâna în portofel, astfel că evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ȘI AICI: CINE ESTE ȘI DIN CE CÂȘTIGĂ BANI MIHAI THEODOR MINCU, VIITORUL GINERE A LUI GIGI BECALI! A FOST CUPLAT CU DANIELA CRUDU)

Dar nici cei prezenți la eveniment nu s-au uitat la bani. Iar Theodora Becali a fost, se poate spune, cea mai fericită mireasă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
A recunoscut! La cativa ani după ce a fost înșelată, Nicoleta Luciu a decis să zică pe șleau ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei
A recunoscut! La cativa ani după ce a fost înșelată, Nicoleta Luciu a decis să...
E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor
E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor
Fanii lui Ștefan Bănică Jr, uimiți de cum arată Alexandru, fiul lui. Nu le-a venit să creadă ce a postat Lavinia Pîrva
Fanii lui Ștefan Bănică Jr, uimiți de cum arată Alexandru, fiul lui. Nu le-a venit...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de baie
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ANI MAI MARE: ”Amândoi eram singuri”
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Tânăr de 20 de ani DECAPITAT de familie pentru că era homosexual. Povestea tragică care a impresionat o lume întreagă
Tânăr de 20 de ani DECAPITAT de familie pentru că era homosexual. Povestea tragică care...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în casă! Chiar la o așa sumă nu se aștepta nimeni
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
Lovitură devastatoare pentru Clotilde Armand! Tudorache a câștigat alegerile. Polițiștii au terminat numărarea voturilor
Lovitură devastatoare pentru Clotilde Armand! Tudorache a câștigat alegerile. Polițiștii au terminat numărarea voturilor
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Ce tatuaj ascunde Antonia pe posterior. Imaginea incendiară care a pus toți bărbații pe jar
Ce tatuaj ascunde Antonia pe posterior. Imaginea incendiară care a pus toți bărbații pe jar
Grecia a pus o recompensă de 300.000 de euro pe capetele criminalilor care au ucis-o pe studenta britanică Caroline Crouch, în fața copilului ei
Grecia a pus o recompensă de 300.000 de euro pe capetele criminalilor care au ucis-o...
Vine LUNA NEAGRĂ! Astrologul Cristina Demetrescu AVERTIZEAZĂ
Vine LUNA NEAGRĂ! Astrologul Cristina Demetrescu AVERTIZEAZĂ
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui...
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
În lumea arabă, femeile fac altceva în dormitor. Dezvăluirea unui ginecolog
În lumea arabă, femeile fac altceva în dormitor. Dezvăluirea unui ginecolog
Specialiștii aruncă în aer tot ce știam despre COVID. Ce se întâmplă în sângele nostru
Specialiștii aruncă în aer tot ce știam despre COVID. Ce se întâmplă în sângele nostru
Bombă în televiziunea din România: A fost dată AFARĂ
Bombă în televiziunea din România: A fost dată AFARĂ
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E...
Ce i-a făcut Simona Halep lui Toni Iuruc la Madrid. S-a aflat abia acum
Ce i-a făcut Simona Halep lui Toni Iuruc la Madrid. S-a aflat abia acum
Sentinţă maximă pentru două femei transgender arestate în Camerun. Shakiro şi Patricia sunt acuzate de „tentativă de homosexualitate”
Sentinţă maximă pentru două femei transgender arestate în Camerun. Shakiro şi Patricia sunt acuzate de...
Lovitură grea pentru Pepe! Ce acuzații a primit artistul
Lovitură grea pentru Pepe! Ce acuzații a primit artistul
Ce-au găsit într-un cavou din Vâlcea după 21 de ani? Fata murise de SIDA, dar la dezgropare au avut un șoc...
Ce-au găsit într-un cavou din Vâlcea după 21 de ani? Fata murise de SIDA, dar...
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere. „Au făcut-o” chiar şi în România
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Șoc în lumea fotbalului! Cadavrul unui fost fotbalist a fost găsit de polițisti după 4 zile de căutari! A murit la doar 35 de ani
Șoc în lumea fotbalului! Cadavrul unui fost fotbalist a fost găsit de polițisti după 4...
Dezvăluiri șocante făcute de o prezentatoare: „Au fost patru fotbaliști de la aceeași echipă, în același timp
Dezvăluiri șocante făcute de o prezentatoare: „Au fost patru fotbaliști de la aceeași echipă, în...
Catinca Roman, dezvăluiri incredibile despre relația cu sora ei, Oana: ”De multe ori ieșeau scântei...” Care este motivul tensiunilor dintre ele
Catinca Roman, dezvăluiri incredibile despre relația cu sora ei, Oana: ”De multe ori ieșeau scântei...”...
BREAKING. Schimbare majoră pentru toţi românii. Ce se va întâmpla cu toate casele din România
BREAKING. Schimbare majoră pentru toţi românii. Ce se va întâmpla cu toate casele din România
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Raluca Bădulescu, despre cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi: ”O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu ea...” VIDEO
Raluca Bădulescu, despre cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi: ”O să iasă iar...
Anunț BOMBĂ! Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie care le va schimba viața
Anunț BOMBĂ! Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie care le va schimba...
Sfâșiați de URS! Ultimele lor clipe de viață, înregistrate pe cameră
Sfâșiați de URS! Ultimele lor clipe de viață, înregistrate pe cameră
Cine este, de fapt, polițista superbă care a primit mii de like-uri pe Facebook?
Cine este, de fapt, polițista superbă care a primit mii de like-uri pe Facebook?