Șoc în showbiz! Cunoscuta actriță de telenovele a cerut divorțul la Judecătorie!

Publicat: 27/10/2019 | 23:25

Despărțire-bombă în showbiz-ul românesc! După cinci ani de mariaj, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele de la Acasă TV și Antena 1 a cerut desfacerea căsătoriei la Judecătorie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DE LA CUNUNIA FIICEI LUI GIGI BECALI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a obținut informații de ultimă oră legate de cel mai surprinzător divorț din lumea mondenă a Capitalei. (NU RATA: ”SIMBOLUL” REVOLUȚIEI SE ÎNSOARĂ LA 78 DE ANI)

Ioana Picoş, pe care o ştiţi din seriale precum “La Bloc”, “Iubire şi onoare” şi “Narcisa: Iubiri nelegiuite” a cerut în instanță desfacerea căsătoriei. Potrivit unor surse din mediul judiciar, actrița ar fi a deschis o acțiune ce are ca obiect „divorț cu minori”, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București.

Din câte se pare, după un mariaj de cinci ani, timp în care au rezultat și doi gemeni, Ioana Picoș și Mihai Valentin au decis să meargă pe drumuri separate. (VEZI AICI: CE A FĂCUT MONSTRUL GHEORGHE DINCĂ ÎN CELULA NR. 20 DE LA JILAVA)

Mamă de gemeni

În urmă cu aproximativ doi ani, actriţa Ioana Picoş (33 de ani) a devenit mamă pentru prima oară, iar fericitul eveniment s-a petrecut chiar în perioada în care a aniversat trei ani de căsnicie cu alesul ei. Actriţa a născut gemeni, doi băieţei superbi, Ioan şi Sava. (NU RATA: OFICIAL, ESTE ACCIDENTAT, DAR… FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI A FUGIT CU O BUNĂCIUNE LA MUNTE!)

Vedeta îşi dorea enorm o familie, iar acest lucru s-ar fi întâmplat când se aştepta mai puţin. În 2014, la începutul primăverii, l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru și, peste numai trei săptămâni, a acceptat să-i fie soție.

Citește și:

 

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit Ioana Picoș, pentru o publicație din România.

Cei doi s-au căsătorit civil la 18 septembrie 2014, iar nunta religioasă au făcut-o trei zile mai târziu, la 21 septembrie. Mihai, soțul artistei, a fost cadru medical 13 ani, dar în prezent are propria afacere, un ONG care care se ocupă cu îngrijiri medicale la domiciliu, care sunt gratuite pentru pacienți. (VEZI ȘI: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV S-A DEZLĂNȚUIT ÎNTR-UN RESTAURANT! ȘI-A SCOS PANTOFII DIN PICIOARE ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...