Acasă » Vedete » Florin Busuioc, mărturisiri emoționante despre viața departe de lumina reflectoarelor. Secretul ĂSTA nu îl știe multă lume

Florin Busuioc, mărturisiri emoționante despre viața departe de lumina reflectoarelor. Secretul ĂSTA nu îl știe multă lume

De: Cancan 08/11/2018 | 12:36

Rudele lui Florin Busuioc, colegii din televiziune și teatru, dar și fanii sunt cu gândul la acesta și se roagă pentru ca problemele lui de sănătate să nu se complice, iar el să revină cât mai repede pe sticlă, după ce marți seara, 6 noiembrie, a suferit mai multe infarcte. Busu, prezentatorul care i-a obișnuit pe toți ca odată cu veștile despre vreme să le spună și câte o glumă, a fost mereu discret cu viața privată, însă, în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva vreme, el și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante, iar unele dintre ele sunt pur și simplu incredibile.

Citește și: El este omul care l-a salvat pe Busu! Alex l-a resuscitat după indicații primite prin telefon

Florin Busuioc a lucrat ca muncitor necalificat

Dragostea cea mare a lui Florin Busuioc a fost dintotdeauna și rămâne actoria. Totuși, la scurt timp ce a absolvit facultatea de teatru, el a făcut un compromis pe care mulți l-ar fi exclus categoric. S-a angajat ca muncitor necalificat la Combinatul Siderulgic din orașul natal, Hunedoara, pentru că își dorea să nu stea pe capul părinților săi, dar și pentru că voia să câștige mai mulți bani. Acesta e unul dintre secretele pe care puțină lume îl știe despre carismaticul prezentator de la Pro TV.

Citește și: Reacția lui Teo Trandafir după infarctul suferit de fostul ei coleg, Florin Busuioc

“Aruncam cu lopata cărbuni la 65 de grade. Era greu, îţi dai seama, dar pe chestia asta pe care o făceam câştigam aproape de două ori mai mult decât un om cu facultate. Era 2.125 salariul meu când am terminat facultatea de teatru, iar la Combinat câştigam 3.600. Mai aveam şi nişte sporuri de 200 de lei”, a mărturisit Florin Busuioc în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la Adevărul.

Citește și: Gafa făcută de Mihai Dedu în timp ce vorbea despre Florin Busuioc la știri: „Colegul nostru…”

Florin Busuioc, interviu emoțonant despre copilărie

În vârstă de 56 de ani, Florin Busuioc a rememorat în timpul dezvăluirilor despre viața privată perioada copilăriei, pe care și-a petrecut-o acasă, lângă părinți, dar și la bunica din județul Neamț, unde a strâns amintiri care i-au rămas întipărite în suflet.

Citește și: Florin Busuioc este bine! Există însă o veste proastă: Se retrage din televiziune?!

“Eu am două copilării atât de diferite… M-am născut în anul 1962, iar prin ’68 a început în Hunedoara o construcţie, o dezvoltare a oraşului. Asta a însemnat un imens şantier. Şi atunci, oraşul dezvoltându-se şi transformându-se într-un şantier, iar eu stând prin centru, toată partea asta de copilărie citadină a stat sub semnul acestor şanţuri care deveneau tranşee când ne băteam unii cu alţii. Blocul C1 cu blocul C2. Şi aveam lupte de copii. Aveam tot felul de conducte imense prin care ne strecuram. Era fabulos ce putea să ofere dedesubtul oraşului neacoperit. Toate săpăturile alea… Ţin minte vata de sticlă în care m-am încurcat de câteva ori, ţin minte cum îmi rămâneau multe bucăţele de cioburi mici prin mâini, prin picioare. (…).

Toate verile le petreceam la bunica, în judeţul Neamţ, într-un sat absolut fabulos, satul Şoimăreşti, unde existau cireşi, luncă, zmeură, pădure, ciuperci, peşte, prund, copii. Eu am prins perioada în care se băga curent acolo. Săpături, stâlpi care încă nu erau ridicaţi. Am avut o perioadă de copilărie la ţară la opaiţ, la lampă. Nu televizoare, Doamne fereşte!, nu exista aşa ceva. După care s-a tras curentul, au început şi oamenii să-şi mai ia una-alta, câte un televizor într-o margine de sat. Sau trei televizoare în sat şi mai mergeau de la unii la alţii. O nebunie întreagă. Trebuie să spun că furam mazăre de la colectivă şi ne umflam de mazăre. După aceea mergeam şi prindeam clean (n.r.: specie de peşte de apă dulce) în Moldova şi îl băgam în nisp să facem hrean. Nu ştiţi să faceţi hrean? Eee. Poţi să-l pui, ca să-i mai ia gustul ăsta de peşte de baltă cumva, într-o frunză de hrean, iar frunza de hrean sub nisip şi faci focul deasupra. Îl laşi până se stinge focul şi când îl scoţi, el deja e făcut. Nu trebuie băgat mult sub nisip. Făceam chestiile astea tribale cumva, rudimentare, care ţin de alte timpuri, pentru că le ştiau copiii din sat cu care umblam eu: Velucu, Sandu şi Lică. Ştiau toate chestiile astea, care nu erau tradiţii păstrate sau ceva, nu, ţineau de viaţa lor zilnică”, a mai povestit prezentatorul tv.

Citește și: Natașa Raab, cu gândul la Florin Busuioc de pe patul de spital: ”Începem să plătim oalele sparte…”

Cu zâmbetul pe buze, Florin Busuioc a dezvăluit că nu a fost cel mai cuminte fiu și că pe când avea doar 5 ani și-a speriat părinții foarte tare, după ce a plecat cu trenul din oraș împreună cu gașca de prieteni, fără să spună nimic nimănui.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a unui angajat de la Filarmonica Oltenia, unde Florin Busuioc a susținut ultimul spectacol. “Am încercat să-i oferim aer, să-l…”

Când aveam 5 ani, în Hunedoara plină de şanţuri, un prieten de la bloc, puţin mai mare decât mine, împreună cu un băiat tot cam de vârsta mea, mi-au zis: «Băi, hai să mergem, că e un parc foarte frumos la gară». Era un parc în faţa gării, nu era mare şmecherie, dar pentru noi era ceva nou. Şi acolo era tras pe prima linie trenul de Simeria. «Hai să mergem cu trenul». Şi am plecat cu trenul de nebuni, am ajuns la Simeria, parcul de acolo era mai frumos, mai mare, ne-a atras mai tare şi am rămas până seara acolo, când ne-am întors cu un alt tren. Am avut aşa un parcurs lejer, nu ne-a întrebat nimeni de sănătate şi când am ajuns acasă era plin de poliţie. (n.r.:Râde) Toţi vecinii ne căutau, mamă!, era o agitaţie întreagă, căci dispăruseră trei copii într-o Hunedoară în care nu se întâmpla mare lucru. Ne-au căutat prin toate şanţurile şantierului, prin toate locurile în care am fi putut zace fără suflare, ceva îngrozitor. Asta a fost probabil cea mai mare tâmpenie făcută în copilărie şi cred că am fost pedepsit crunt pentru asta, nu-mi mai amintesc exact. (…) Din cauza unei emotivităţi excesive pe care am simţit-o până pe la 16 ani, eu am fost un copil rău, răzvrătit, rebel, refuzam tot, nu se prea putea intra în graţiile mele, a mai spus Florin Busuioc.

Citește și: Florin Busuioc s-a fotografiat chiar înaintea spectacolului de la Craiova, altături de un coleg de scenă. “Eu râdeam, iar el…” Cum arăta vedeta PRO TV

Florin Busuioc – biografie

Florin Busuioc s-a născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara. El a copilărit și aici, dar și în satul Şoimăreşti, judeţul Neamţ. Carismaticul artist este cunoscut mai mult ca om de televiziune decât ca actor. Toate acestea deși, visul de a deveni actor este cel care l-a adus în București. “Busu”, așa cum este cunoscut de public, și-a făcut debutul în televiziune în 1996, iar în anul 2010, a fost desemnat drept cel mai bun prezentator meteo de către Societatea Europeană de Meteorologie.

“Am început la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns făcând un film pentru TVR, o poveste ţăcănită cu o pisică scăpată printr-un hotel. Mă rog, era foarte drăguţ filmul. M-au remarcat producătorii de la «Tip-Top Minitop» şi mi-au propus să fac asta. A durat câţiva ani emisiunea, am mai făcut o emisiune în paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat şi după ce am plecat eu.”, a declarat prezentatorul TV pentru adevarul.ro.

În prezent, Florin Busuioc se află la al doilea mariaj. El este căsătorit de mai mulţi ani cu Liliana, împreună cu care are două fiice: Natalie şi Catinca. Prima soție, Marieta Busuioc, care i-a fost alături din 1991 până în 2008 i-a dăruit un băiat. Acesta se numește Florin Busuioc Jr.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Retragerea lui Piedone. E atacat în propriul fief
Retragerea lui Piedone. E atacat în propriul fief
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...