Acasă » Exclusiv » Celebrul “burlac” de la Antenă a fost condamnat penal la…

Celebrul “burlac” de la Antenă a fost condamnat penal la…

De: I.D. 17/03/2020 | 23:48

A devenit cunoscut telespectatorilor după ce s-a decis să facă ravagii printre frumusețile de la emisiunea ”Totul pentru dragoste”. A spus că își caută iubirea perfectă, prezentându-se drept un mare petrecăreț și omul care nu dă niciodată înapoi în fața provocărilor, oricât ar fi acestea de grele. Dar ”burlacul” de la Antena 1 are și un trecut cu adevărat furtunos, care îl ajunge din urmă. Iar Emilian Ciocănel suportă consecințele gesturilor sale. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră care îl plasează pe ”burlac”, încă o dată, în ipostaza nedorită de… condamnat. În exclusivitate, o nouă filă din viața donjuan-ului care a participat la renumitul show matrimonial. (CITEȘTE ȘI: BURLACUL DE LA ANTENĂ, CONDAMNAT LA 2 ANI DE ÎNCHISOARE CU SUSPENDARE + MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII)

Emilian Narcis Ciocănel este născut în Avrig, iar prietenii îi mai spun și ”Luș”. Așa după cum declara chiar el, la emisiunea ”Totul pentru dragoste”, îi plac călătoriile, nu consumă alcool, însă nu refuză petrecerile. Pe lângă toate acestea, ”burlacul” de la Antena 1 este și un ”apropiat” al oamenilor legii, însă asta nu pentru că ar avea mulți prieteni din rândurile acestora, ci fiindcă este un adevărat ”pescar” de incidente, unele dintre ele cu urmări care nu pot fi trecute cu vederea.

”Pot cuceri orice femeie”, spunea Emilian Ciocănel, menționând și că este administrator la niște ”regimuri hoteliere”. ”Îmi place să mă distrez, să aflu lucruri noi, îmi place să călătoresc mult, îmi plac provocările. N-am băut în viața mea, n-am fumat niciodată”, declara ”Luș” înainte de a încerca să-și descopere sufletul-pereche la emisiunea ”Totul pentru dragoste”. (VEZI AICI: BURLACUL DE LA ANTENĂ A FOST CONDAMNAT PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ ȘI LOVIRE, IAR ACUM…)

Nu bea și nu fumează, dar se ceartă des cu legea

”Dacă găsesc pe cineva care merită, pot să-i ofer tot ceea ce merită și își dorește. Trebuie să mă înțeleagă, să-mi ofere ceea ce merit, ceea ce-mi doresc. Și pot să-i ofer la fel. Să fie o persoană veselă, să mă facă fericit, să-mi ofere multă atenție și căldură. (…) Nu am fost căsătorit, am avut o iubită timp de cinci ani de zile și am o fetiță cu ea”, mai spunea ”burlacul” de la Antena 1.

Nimic ieșit din comun, până acum, cu atât mai mult cu cât s-a etichetat drept un bărbat care nu a băut niciodată și nici măcar nu a fumat. Emilian nu spunea însă că are momente în care teribilismul sau nervii îl transformă într-o adevărată pacoste pentru polițiști, iar atunci când s-a apucat și de unele ”afaceri” ceva mai diferite decât cele cu hotelurile a dat nas în nas cu procurorii. Iar de aici și până la judecători nu a mai fost decât un pas. (NU RATA: ”BURLACUL” DE LA ANTENĂ A ÎNCERCAT SĂ ”EVADEZE” DIN ÎNCHISOAREA AIUD)

În 2005, spre exemplu, ”burlacul” de la Antenă fusese eliberat condiționat din închisoare, numai că – în anul 2007 – i s-a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. În luna decembrie a anului anterior, ”Luș” se bătuse în fața unei discoteci din Mârșa, așa că a fost obligat să plătească o amendă de 4.000 de lei și 6.000 de lei daune morale.

”În actul de sesizare a instanţei s-a reţinut, în esenţă, că în noaptea de 02/03.12.2006, în jurul orelor 03.00-04.00, în timp ce se aflau în faţa discotecii «Blue Jeans» din localitatea Mârşa, cei trei inculpaţi (n.red. – Emilian Narcis Ciocănel se afla printre ei) au agresat-o pe partea vătămată N. F. C., aplicându-i mai multe lovituri, rupându-i doi dinţi din faţă în cursul altercaţiei şi cauzându-i astfel vătămări care au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale”, s-a arătat în rechizitoriul întocmit la vremea respectivă. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT DE CE A PIERDUT FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV PROCESUL PENTRU BANII DE ÎNTREȚINERE)

”Luș”, 4.000 de lei amendă și 6.000 de lei daune morale

Încă o amendă consistentă pentru ”burlac”. 20.000 de lei pentru că și-a parcat bolidul… pe plajă

Anii au trecut, dar ”burlacul” nu s-a potolit. A venit vara anului 2016, spre exemplu, iar Emilian ”Luș” a devenit protagonistul unui alt eveniment reprobabil, intens mediatizat. Îi place să fie în centrul atenției, asta este evident, dar în acea vară s-a întrecut pe sine și a dorit să le arate tuturor că are ”mușchi” la toate capitolele.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Emilian Ciocănel a apăsat pedala de accelerație și a intrat cu bolidul de lux – BMW X5 – pe plajă, filmându-se cu drona, chiar la malul mării. Apoi și-a rugat un prieten să îi facă și o fotografie alături de mașină, numai că momentele au fost surprinse și de un alt fotograf care s-a nimerit pe plajă exact atunci când trebuia.

În urma ”aventurii” în care a fost presărată o doză consistentă de teribilism, polițiștii din Constanța s-au autosesizat, iar Emilian Narcis Ciocănel a primit o amendă de 20.000 de lei, sancțiunea maximă pentru accesul pe plajă cu autovehicule. (VEZI ȘI AICI: DE CE A FOST ”CONDAMNATĂ” DE FAPT OANA ZĂVORANU ÎNTR-UN PROCES ȚINUT LA SECRET)

Cu bolidul de lux pe plajă. 20.000 de lei amendă pentru ”burlacul” de la Antenă

Anul 2019. Arestat pentru trafic de influență

„Burlacul” de la Antenă a ajuns – din nou – sub lupa oamenilor legii pentru… trafic de influență, anchetatorii acuzându-l că ar fi cerut 10.000 de euro unei persoane căreia i-a promis că-i va facilita concesiunea unui teren în Șelimbăr. Procurorii au anunțat că denunțul împotriva lui ”Luș” a avut loc în luna aprilie a anului 2019.

În cursul lunii aprilie 2019, a fost înregistrat un denunţ din partea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 42 de ani, prin care se aducea la cunoştinţa organelor de urmărire penală faptul că, în acea lună, cu ocazia unei întâlniri întâmplătoare, numitul C.E.N., aflând că denunţătorul este interesat de obţinerea unui teren în concesiune, i-ar fi pretins acestuia suma de 10.000 de euro pentru a interveni pe lângă funcţionarii publici din cadrul Primăriei comunei Şelimbăr, județul Sibiu, şi pentru a-i determina pe aceştia să îi atribuie denunţătorului un astfel de teren în concesiune”, au precizat anchetatorii. (NU RATA: IRINEL A CÂȘTIGAT PROCESUL CU MONI! INSTANȚA A DECIS SĂ…)

În urma investigațiilor, procurorii au stabilit că Emilian Narcis Ciocănel se lăuda că are ”pile” la funcționarii publici angajați la Primăria Șelimbăr. “Inculpatul C.E.N., afirmând în mai multe rânduri că îi sunt cunoscuţi funcţionarii publici din cadrul Primăriei comunei Şelimbăr, județul Sibiu, printre care şi primarul acestei comune, i-a pretins denunţătorului suma de 10.000 de euro cu titlu de preţ al influenţei, asigurându-l pe acesta din urmă că, în schimbul acestei sume de bani, care ar ajunge la funcţionarii publici cu atribuţii în domeniul concesionării unor suprafeţe de teren de pe raza acestei comune, îi poate determina pe aceştia să îi atribuie în concesiune, în condiţii avantajoase, o suprafaţă de teren în cartierul Tineretului din localitatea Şelimbăr, județul Sibiu.

Emilian Ciocănel a făcut apel, după ce a a fost reținut, inițial, pentru 30 de zile, iar perioada a fost prelungită, numai că judecătorii i-au respins contestația, considerând-o ”nefondată”, motiv pentru care ”Luș” a trebuit să plătească și 100 lei cheltuieli de judecată. Ulterior, ”burlacul a fost condamnat la 2 ani cu supendare pentru trafic de influență și obligat la plata unei amenzi de 5.000 de lei. „La pachet” au venit însă și măsuri de supraveghere, plus o perioadă de 80 de zile de muncă în folosul comunității. (CITEȘTE ȘI: CONTURILE & BUNURILE OANEI ZĂVORANU SUNT EXECUTATE SILIT!)

Arestat pentru trafic de influență, 2 ani de închisoare cu suspendare, 5.000 de lei amendă

Cum a bifat Emilian Ciocănel și un dosar de ultraj

Și nici asta nu a fost totul, pentru că ”burlacul” de la Antenă s-a trezit și cu un dosar de ultraj, iar sentința judecătorilor, în acest caz, este usturătoare și poate fi parcursă în rândurile de mai jos. Povestea a fost tot una… ”simplă”, iar Emilian Narcis Ciocănel a fost acuzat că l-ar fi amenințat cu ”represalii” pe un polițist de la IPJ Sibiu după ce acesta l-a oprit în trafic și l-a amendat.

”Luș” nu a abandonat amenințările nici chiar atunci când alte persoane asistau la ”discuția” sa cu polițistul, iar acesta, în ultimă instanță, l-a chemat în judecată pe fostul participant la show-ul matrimonial unde dorea să își descopere jumătatea sentimentală. (VEZI ȘI: MIHĂIȚĂ NEȘU A PIERDUT PROCESUL PENTRU O ”MOȘTENIRE”. MIZA ESTE BULVERSANTĂ: UN LOC DE VECI ÎN CIMITIRUL DIN ORADEA!)

”Burlacul”, 2.000 de lei amendă penală și 5.300 de lei cheltuieli de judecată. ”Dacă se sustrage cu rea-credință…”

Emilian Narcis a auzit ”ciocănelul” judecătorului, iar sentința l-a transformat, automat, într-un personaj care nu numai că trebuie să introducă mâna în buzunar pentru a plăti (încă) o amendă consistentă, dar trebuie să fie atent și la pașii pe care îi va face în viitorul apropiat. Asta dacă nu dorește să ajungă… după gratii. Iată, în exclusivitate, informațiile prezentate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

”Ședința din 16.03.2020, ora: 09:00. Tip soluție: Condamnare. Soluția pe scurt: În temeiul art. 396 alin.1, 2 Cod Procedură Penală. raportat la art. 61 alin 1 ,4 lit c Cod Penal cu aplicarea art. 396 alin.10 Cod Procedură Penală. stabilește în sarcina inculpatului C.E.N., la pedeapsa de 2.000 lei amendă penală (200 zile amendă a câte 10 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj prevăzută de art. 257 al. 1 teza 1, al. 4 din Codul penal raportat la art. 206 al. 1 din Codul Penal. În temeiul art. 63 Cod pen. atrage atenția inculpatului asupra faptului că dacă se sustrage cu rea-credință de la executarea amenzii, în tot sau în parte, instanța înlocuiește numărul zilelor de amendă neexecutate cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea”, au decis judecătorii. (VEZI ȘI AICI: ARMATA A PIERDUT PROCESUL PENTRU AVERE CU FIICA & ”VĂDUVA” GENERALULUI CARE A SCHIMBAT SOARTA REVOLUȚIEI DIN ’89!)

Totuși, ”burlacul” de la Antena 1 primește și o veste mai bună, judecătorii hotărând ca procesul penal care avea ca obiect ”infracțiunea de amenințare” să înceteze.

În temeiul art. 396 al. 1, 6 raportat la art. 16 al. 1 lit. g) Cod Procedură Penală încetează procesul penal pentru săvârșirea de către inculpatul C.E.N., a infracțiunii de amenințare prevăzută de art. 206 al. 1 din Codul penal. Lasă nesoluționată acțiunea civilă formulată de către partea civilă B.G.D. În baza art. 274, art. 275 al. 1 pct. 2 lit. d) C.p.p. obligă la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat după cum urmează: inculpatul C.E.N. în sumă de 5.300 lei; persoana vătămată B.G.D. în sumă de 300 lei”, se arată în decizia magistraților. (NU RATA: STRUGUREL LINGURAR, ROMÂNUL CARE A PUS PE JAR MAREA BRITANIE, L-A UMILIT PE UN INTERLOP CELEBRU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație genetică
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație...
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii locului te pot duce până acolo. A mai rămas doar biserica, unde se țin slujbe pentru morți
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii...
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...